OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri ve Fiyatı: Spor Araba Telefonu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Aralık 2019 Cumartesi

OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri ve Fiyatı: Spor Araba Telefonu

OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri ve Fiyatı- Spor Araba Telefonu - Kurgu Gücü

OnePlus 6T McLaren Edition özellikleri ve fiyatı meraklıları için tanıtıma sunuldu. Yepyeni bir düzenleme ile tasarlanan ve güncellemeleri en iyi düzeyde yapılan OnePlus 6T McLaran Edition resmen harikalar yaratıyor. Bildiğiniz üzere son senelerde Huawei'nin başlatarak popülerlik kazandığı ve spor otomobil markalarıyla kurulan işbirliğine şimdi bir yenisi daha eklendi. Daha önce Oppo'nun Lamborghini ile Huawei'nin ise Porsche Desing ile işbirliklerinin ardından şimdi de OnePlus ise McLaren ile bir ortaklık yaptı. Bunun sonucunda ise OnePlus 6T McLaren Edition markası ortaya çıktı ve resmen tanıtıldı. Gelin öncelikle sizlere OnePlus 6T McLaren Edition özelliklerinden kısaca bahsedelim.





OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri

Aslında OnePlus 6T ile neredeyse aynı özelliklere sahip desek de yine yeni modelde ufak tefek değişiklikler olduğunu söyleyebiliriz. Bu değişikliklerden bir tanesi ise McLaren markasıyla bilinen turuncu rengi ön planda tutulmuştur. Modelde sade bir tasarım tercih edilirken arkasında en altta McLaren logosunu yer verildiği görülmektedir. Yeni model de daha önce ilk kez McLaren Formula  1 aracında 1981 senesinde kullanılan karbon fiber deseni kullanıldığı belirtilmiştir.

İlginizi Çekebilir = 2019'da Huawei Markasından Katlanabilir Telefon Üretileceği Açıklandı

OnePlus 6T McLaren Edition Teknik Özellikleri

Aslında teknik özellik bakımdan çokta bir değişiklik yapıldığını söylemek mümkün olmayan OnePlus 6T McLaren Edition modelinde ekran özelliğine bakacak olursak 1080x2340 piksel çözünürlük, 6.41 inçlik Optic AMOLED bir ekrana sahiptir. 256 GB dahili depolama alanı bulunurken tam 10 GB RAM'i bulunuyor. İşlemcisi ise Snapdragon 845 olarak açıklanmıştır.

OnePlus 6T McLaren Edition Özellikleri Parmak İzi Okuyucu - Kurgu Gücü

Ayrıca ekranda parmak izi okuyucusu da olması ayrı bir güzel seçenek gibi duruyor. Buna ek olarak OnePlus'ın en yeni 30W Warp Charge ile piyasaya sunulacağı belirtilmiştir. 3 kamerası olan modelin arka kısmında iki tane 16MP'lik f/17 kamere, ön tarafında ise 16MP'lik f/20 selfie kamerası yer almaktadır.


30W Warp Charge sayesinde şarjın dolma süresinde de oldukça iyi sonuç ortaya çıkartıyor. Turuncu bir renge sahip kabloyla tam tamına 30 Watt gücüne sahip Warp Charge ile 20 dakika içinde şarjınız hiç yokken %50'ye kadar dolmasını sağlamaktadır. Bu sistemin bir önceki modelle uyumlu olmadığı ise net olarak bilinmemektedir.

İlginizi Çekebilir = Çinli Üretici Vivo, Z3'ün Fiyat ve Özelliklerini Resmen Tanıttı

OnePlus 6T McLaren Edition Fiyatı

OnePlus 6T McLaren Edition fiyatı ne kadar diye merak ediyorsanız işte o sorunuza da cevap verelim. İlk olarak Kuzey Amerika ile Batı Avrupa'da 699 Euro/699 Dolar olarak sunulmuştur. Şimdi ise Çin, Hindistan gibi ülkelerinde pazarına girmiş durumdadır.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..