Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel 2019 Film İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Şubat 2019 Salı

Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel 2019 Film İzle

Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel 2019 Film İzle - Kurgu Gücü

Alita Savaş Meleği orijinal adıyla Alita Battle Angel ne zaman vizyona girecek? konusu ne? Film izlemeye değer mi? Oyuncuları kimler? Yönetmenliğini kim yaptı? 14 Şubat 2019 sevgililer gününde vizyona girecek olan Alita Savaş Meleği, 2 saat 2 dakika sürmektedir. Yönetmen koltuğunda Robert Rodriguez oturuyor. Bilim kurgu filmleri türünde olan film, aksiyon türünü de içinde barındırıyor. Abd, Kanada ve Arjantin yapımı olan filmin başrolünde ünlü yıldız Rosa Salazar yer alıyor.





Sevgililer gününde vizyona girecek olması oldukça iyi ve olası olarak büyük bir film izleyici kitlesine ulaşacağının kanıtı diyebiliriz. Sevgililer gününde büyük ihtimal ile sinemaya gitmek isteyenler olacağı için en iyi tercihlerden bir tanesi de bu film olacak diye düşünüyorum. Alita Savaş Meleği film izleyecekler için kısaca hem oyuncu kadrosundan hem de filmin genel konusunda biraz bahsedelim. Filmin senaryosunu James Cameron, Laeta Kalogridis ve yönetmenliğini de yapan Robert Rodriguez birlikte kaleme almıştır. Yapımcılığını is yine senaryosunda boy gösteren James Cameron ve Jon Landau birlikte üstlenmiştir.


Alita Savaş Meleği Oyuncuları

Gelin şimdi sizlere Alita Savaş Meleği oyuncuları kimler ve hangi rolde görev almış ondan bahsedelim. Alita yani başrolünde Rosa Salazar, Ido rolünde Christoph Waltz, Chiren rolünde Jennifer Connelly, Vector rolünde Mahershala Ali, en son " TAU 2018 Yabancı Hd Film İzle: Yapay Zekanın Julia'ya Duyduğu Aşk " adlı filmde de rol alan Ed Skrein, Zapan rolünde, Hugo rolünde Keean Johnson ve son olarak Nyssiana rolünde ise Eiza Gonzalez yer alıyor.

Alita Savaş Meleği - Alita Battle Angel 2019 Film İzle - Kurgu Gücü

Alita Savaş Meleği Konusu

Bilim kurgu filmleri türünde yer alan Alita Savaş Meleği konusuna gelecek olursak, Alita (Rosa Salazar) hafızası silinmiş, nereden gelmiş olduğunu, kim olduğunu bilmiyordur ve bu haldeyken hiç bilmediği ve tanımadığı bir gelecekte gözlerini açar. Bunun üzerine Alita'nın karşısına oldukça iyi bir insan olan doktor Ido çıkar ve Alita'yı yanına alır. Ido, Alita'nın cyborg'a benzeyen görüntüsünün içinde muhteşem olağanüstü bir geçmişe sahip olan bir genç kadının ruh ve kalbi olduğunun kanısına varır. Alita, bilmediği bu gelecekteki hayatına alışmaya çalışırken, doktor Ido, Alita'nın gizemlerle dolu geçmişinden korunmasına yardımcı olmaya çalışmaktadır.



Tabi Alita bu gelecekte yalnız değildir ve onun anılarını tetikleyen şeyler yaparak yardımcı olmaya çalışan Hugo vardır. Bu işlerle ilgilenirken Alita'nın peşine şehri egemenliği altına almış tehlikeli güçler düşer. İşte bu sırada da Alita, muhteşem bir dövüş yeteneğinin olduğunun farkına varır ve bu sayede geçmişe dair ufak tefek ipuçları elde etmeye başlar. Tehlikeli kişilere karşı hem arkadaşlarını hem ailesini hemde dünyayı kurtarmak adına Alita oldukça önemli rol alıyor.

İlginizi Çekebilir = The Predator 4: 2018 Yapımı 20th Century Fox'un Bilim Kurgu Filmi

Soluk soluğa izleyeceğiniz aksiyonu sonuna kadar yaşayacağınız bilim kurgu filmleri türündeki film izlemek isteyenler için gerçekten tavsiye edileceklerden bir tanesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..