Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers 4 End Game 2019 Film İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Şubat 2019 Çarşamba

Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers 4 End Game 2019 Film İzle

Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers 4 End Game 2019 Film İzle - Kurgu Gücü
Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers 4 End Game 2019 Film İzle
Yenilmez serisi kaldığı yerden 2019'da da devam ediyor. Son filmi Yenilmezler 4 Son Oyun orijinal adıyla Avengers 4 End Game oldukça merakla beklenen bilim kurgu filmleri ve fantastik filmlerden bir tanesidir. Peki Yenilmezler 4 Son Oyun vizyon tarihi ne zaman? Yenilmezler 4 konusu ne? Yenilmezler 4 Oyuncuları kimler? Yenilmezler 4 yönetmeni kim? İşte Yenilmezler 4 Son Oyun hakkında tüm detayları konumuzda sizler için paylaşıyoruz.


Yenilmezler 4 Son Oyun, diğer 3 serisi gibi oldukça heyecan verici, aksiyon dolu bir fantastik filmler türünü barındırıyor. 26 Nisan 2019 tarihinde vizyona girmesi beklenen film izleyecek olanları adeta sabırsızlandırıyor. Yönetmen koltuğunda Joe Russo ve Anthony Russo birlikte oturuyor. Abd yapımı olan film 2019'da vizyona girecek olan filmler kategorisinde yer alıyor. Hd film izle seçeneğiyle sunulacak olan filmin başrollerinde ünlü güzeller güzeli yıldız oyuncu Scarlett Johansson, Robert Downey Jr ve Mark Ruffalo gibi daha bir çok ünlü isim bulunuyor. Senaryosunu Stephen McFeely ile Christopher Markus'un birlikte kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Kevin Feige üstlenmiştir.



Yenilmezler 4 Son Oyun Oyuncuları
Sıra şimdi de sizlere filmin oyuncu kadrosu hakkında bilgi vermeye geldi. Filmde hangi ünlü oyuncu hangi rolde yer almış onları sizler için tek tek inceleyelim. Tony Stark / Iron Man rolünde Robert Downey Jr., Bruce Banner / Hulk rolünde Mark Ruffalo, Natasha Romanoff / Black Widow rolünde Scarlett Johansson, Steve Rogers / Captain America rolünde Chris Evans, Thor rolünde Chris Hemsworth, Peter Quill / Star-Lord rolünde Chris Pratt, Wanda Maximoff / Scarlet Witch rolünde Elizabeth Olsen ve son olarak Hope Van Dyne / Wasp rolünde ise Evangeline Lilly yer alıyor.


Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers 4 End Game 2019 Film İzle - Kurgu Gücü

Yenilmezler 4 Son Oyun Konusu
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı sonrasında bildiğiniz üzere filmde birçok fantastik kahraman can vermiş ve küle dönüşerek yok olmuştu. Filmde Thanos, Sonsuzluk Eldiveni'ni eline geçirmiş ama kendi dengesini kuramamıştı ve bu yüzden Gamora, Mantis, Doktor Strange, Drax, Black Panther, Genç Örümcek Adam, Groot, Bucky Barnes, Star Lord, Nicky Fury, Scarlet Witch, The Wasp, Vision ve  Maria Hill yok olmuştu ve dünya artık yaşanacak bir halden çok uzak umutsuz bir hal almıştı. Yenilmezler 4 Son Oyun'da ise dünya üzerinde hala ayakta kalmayı başaran Kaptan Amerika, Black Window, Hulk ve Thor ölen diğer fantastik süper kahramanların yaslarını tutarken, Nebula ile Iron Man kontrol edemedikleri bir uzay gemisi içinde, uzay boşluğuna doğru sürüklenmektedir.



İşler artık kahramanlarımız için çokta iyi görünmüyordu fakat beklenmeyen bir şekilde Kuantum Bölgesi'nden çıkmak için bir yol bulup bunu değerlendiren Ant-Man, Avengers takımına gider ve bu da Yenilmezler ekibi için oldukça büyük bir umut ışığı olur. Daha önce olup olmadığı bilinmeyen bir bölge, evren ve kahramanların varlığını öğrenmiş olan Yenilmezler ekibi, kötü karakter olan düşman Thanos'un bozduğu düzeni geri düzeltmek ve kendilerinden alınan şeyi geri getirmek adına belki de daha önce yaptıklarından daha fazla mücadele etmek zorunda olacaklardır. Kahramanlarımız kişisel olarak değer verdikleri tüm şeyleri kaybetmişlerdir ve bu kaybettiklerinin intikamını alma zamanı artık gelmiştir.

İlginizi Çekebilir = Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi

Aksiyon dolu bir fantastik film izleyecek olduğunuzdan emin olabilirsiniz. Bende ilk 3 serisini izlemiş biri olarak bu filmin hd film izle seçeneğiyle sunulacak olması oldukça güzel. Sizlerde filmden beklentilerinizi yorum olarak konumuzun altında belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..