Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Şubat 2019 Perşembe

Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında

Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında - Kurgu Gücü
Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında
Siyah Giyen Adamlar serisinin son filmi olarak 2019'da vizyona girmesi beklenen Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit, hd film izle tadıyla sizlere sunulacak. Peki Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit konusu? ne zaman vizyona girecek? oyuncu kadrosunda kimler var? yönetmeni kim? gibi tüm detayları sizler için film incelemeleri adı altında işleyeceğiz.

Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit, 14 Haziran 2019 tarihinde hd film izle olarak vizyona girecek ve bu da filmin meraklılarını oldukça heyecanlı bir bekleyiş içine sokuyor. Yönetmen koltuğunda F. Gary Gray'ın oturduğu film, bilim kurgu filmleri türünün dışında aksiyon türünü de sonuna kadar hissettirecek sahnelerle karşımıza çıkacak. 2019'da vizyona girecek filmler kategorisinde yer alan Abd yapımı filmin senaryosunu Art Marcum ve Matt Holloway kaleme almıştır. Yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walter F. Parkes birlikte üstlenmiştir.



Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit Oyuncuları
Şimdi de sizlere filmin oyuncuları kimler? hangi rollerde yer almışlar? onlardan kısaca bahsedelim. Agent H rolünde Chris Hemsworth, Agent Em rolünde Tessa Thompson, Agent O rolünde Emma Thompson, Pawny rolünde Kumail Nanjiani ve son olarak French Salesman rolünde Anatole Taubman yer alıyor. Ayrıca filmde Rebecca Ferguson ve Liam Neeson da yer almaktadır. Filmde Will smith ve Tommy Lee Jones'un olmaması oldukça kötü olduğunu söylemek mümkün diyebiliriz.


Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında - Kurgu Gücü

Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit Konusu

Ajan H ve Ajan M'nin uzaylılarla mücadele etmesine konu alan Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit, ajanlıktan daha çok devlet memuru olarak hizmet vermiş ama sonradan ajan olma adına yaşadığı olaylarla konu olan yeni bir isim daha dahil oluyor. Bu durumda biraz komik biraz da aksiyon dolu olayları yaşatmaya neden oluyor.



Benimde merak ile beklediğim filmlerden bir tanesi ama herkesinde dediği gibi Will smith ve Tommy Lee Jones ikilisinin olmaması biraz insanın garibine gidiyor. Ayrıca filmin fragmanında da insanın gözler bu ikiliyi de aramıyor değil. Diğer serilerinin aksine daha heyecan ve aksiyon dolu sahneler karşımıza çıkıyor. Sizlerde filmden beklentilerinizi konunun altında yorum olarak belirtebilirsiniz.


1 yorum:

  1. Siyah Giyen Adamlar 4 global tehdit filmini sabırsızlıkla bekliyorum. Güzel bir bilim kurgu filmi olacağını düşünüyorum

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..