iPhone 8'e ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Nasıl Atılır? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Şubat 2019 Cuma

iPhone 8'e ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Nasıl Atılır?

iPhone 8'e ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Nasıl Atılır? - Kurgu Gücü
iPhone 8'e ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Nasıl Atılır?
iPhone 8'e hard reset nasıl atılır? sorusu belki de bir çok Apple kullanıcısı için sorun teşkil ediyordur. Teknoloji geliştikçe telefon markalarının yeni yeni modelleri ortaya çıkıyor. Bir çok ülkede de en çok kullanılan ve tercih edilen marka ise Apple markası oluyor. Apple'in sunmuş olduğu özellikler ve kalitesi en çok tercih edilenler arasında girmesine yetiyor demek mümkün olacaktır.

iPhone serisi bildiğiniz üzere oldukça geniş bir yelpazeden oluşuyor ve bunlardan en son model olan iPhone 8 modeli de oldukça tercih ediliyor. iPhone'un diğer bir çok modelinde telefon virüs kaptığında ya da donup kaldığında reset atıp kendine getirebiliyorsunuz. Her modelinde reset atmak neredeyse aynıyken iPhone 8'e reset atmak biraz farklılık gösteriyor. İşte bizde konumuzda sizlere iPhone 8'e nasıl rest atılır konusundan bahsedeceğiz.


iPhone 7 ve iPhone 8 kullananlarında bildiği üzere bu serilerin fiziksel ana ekran butonu bulunmuyor. İşte bu nedenden dolayı da ekran görüntüsü alma, dfu, recovery modlarına alma ve hard reset atma gibi işlemleri yapmanın yolu ses açma/kapama ve güç tuşuna basmak oluyor. iPhone 7'ye göre farklı hard reset atma yöntemi olan iPhone 8 biraz farklılık göstermiş oluyor.

İlginizi Çekebilir = iPhone X İnanılmaz Özellikleri ve Fiyatıyla Müşterilerine Sunuldu

iPhone 8'e reset nasıl atılır sorusuna başıma gelen bir olay ile cevap vermek istiyorum. iPhone 8 cep telefonumu kullanırken aniden ekran karardı ve ne kapatabildim ne de bir yere girebildim ve çareyi reset atmakta bulacağımı düşünerek diğer iPhone modellerinde olduğu gibi reset atmak istedim fakat fiziksel ana ekran butonu bulunmadığı için bunu yapamadım. Hemen araştırmaya koyuldum ve iPhone'un kendi sitesinde gerekli bilgiyi buldum. Bulduğum bilgi Apple'in destek bölümünde iPhone 8'e reset atmak iPhone 7'ye göre farklı olduydu. Peki bu farklılık ne mi? Gelin şimdi onu size dilimiz döndüğünce ifade edelim.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus modellerinde cihazınızı yeniden başlatmak için Apple logosunu görene kadar Ses Kısma ve Güç tuşlarına 10 saniye kadar basılı olarak tutmanız gerektiğini biliyorsunuz fakat iPhone 8 modellerinde bu özelliğe tıkladığınız yani Ses kısma ve güç tuşuna 10 saniye kadar basılı tuttuğunda acil arama özelliği aktif olmaktadır. Bu nedenle iPhone 8'e hard reset atmak biraz daha farklılık gösteriyor.



iPhone 8 ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Atmak


✔ Ses Açma Tuşuna Basıp, Çok Hızlı Bir Şekilde Tuşu Bırakın.
✔ Ses Kısma Tuşuna Basıp, Çok Hızlı Bir Şekilde Tuşu Bırakın.
✔ Ekranda Apple logosu çıkana kadar Güç Tuşu'na basılı tutun.

iPhone 8'e ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Nasıl Atılır? - Kurgu Gücü
iPhone 8'e ve iPhone 8 Plus'a Hard Reset Nasıl Atılır?

İşlemimiz bu kadar. Artık iPhone 8'e reset nasıl atılır sorusunun cevabını buldunuz. Umarım telefonunuz hiç sıkıntı yaratmaz da reset atmak zorunda kalmazsınız ama olur da sıkıntı yaşarsanız ve reset atmak isterseniz hazır bilgi burada..

İlginizi Çekebilir = Apple, İşletim Sistemi iOS 12 Beta 11 Sürümünü Yayınlandı

Son olarak bir kaç bilgi daha ekleyecek olursak; İphone 8'de telefonu normal kapatmak istiyorsanız iPhone modellerinin hepsinde de olduğu gibi Güç tuşuna kapat yazısını görene kadar basmanız yeterli olacaktır. Bunun dışında iOS 11 gibi işletim sistemlerinde Ayarlar - Genel tıklayarak kapatma seçeneğine ulaşmanız mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..