Dehşetin Yüzü (The Nun) Hd Film İzle: 2018 Korku Seansı Spin-Offu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Temmuz 2019 Çarşamba

Dehşetin Yüzü (The Nun) Hd Film İzle: 2018 Korku Seansı Spin-Offu

Dehşetin Yüzü (The Nun) Hd Film İzle: 2018 Korku Seansı Spin-Offu - Kurgu Gücü

Korku Seansı serisinin spin-offu Dehşetin Yüzü (The Nun) hd film izle konusu nedir? oyuncuları kimlerdir? ne zaman vizyona girmiştir? Türkçe dublaj izleme imkanı var mıdır? Korku filmleri türünü oldukça iyi işleyen Dehşetin Yüzü hakkında tüm detayları film incelemeleri adı altında sizler için hazırladık...



Dehşetin Yüzü izle orijinal adıyla The Nun, 21 Eylül 2018 tarihinde vizyona giren korku filmleri türünde yer alan bir filmdir. 1 saat 37 dakika süren Abd yapımı The Nun izle, yönetmen koltuğunda Corin Hardy oturmuştur. Jonas Bloquet, Taissa Farmiga ve Demian Bichir gibi aktörlerin yer aldığı Dehşetin Yüzü filminin senaryosunu James Wan'ın da katkısıyla Gary Dauberman birlikte kaleme almıştır. Filmin müziklerinin besteciliğini Abel Korzeniowski yaparken yapımcılığı ise yine senaryosuna katkı sağlayan James Wan ile Peter Safran üstlenmiştir.



Dehşetin Yüzü Oyuncuları

Dehşetin Yüzü oyuncuları kimler diye merak edenler için hangi oyuncu hangi rolde yer almış onlardan da sizlere bahsedelim. Sister Irene rolünü Taissa Farmiga, Father Burke  rolünü Demian Bichir, Frenchie rolünü Jonas Bloquet, The Nun rolünü Bonnie Aarons, Sister Oana rolünü Ingrid Bisu, Sister Victoria rolünü Charlotte Hope, Sister Ruth rolünü Sandra Teles ve son olarakta Daniel rolünü August Maturo canlandırmıştır.

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 Film İncelemesi

Dehşetin Yüzü Konusu
Dehşetin Yüzü (The Nun) Hd Film İzle: 2018 Korku Seansı Spin-Offu - Kurgu Gücü
Dehşetin Yüzü konusu kısaca bir manastır içerisinde meydana gelen intiharların sebebini araştırmaya giden rahip ile henüz rahibe olmamış bir kızın yaşadıkları olayları konu alıyor. Filmin başında Romanya'da yer alan bir manastırda bulunan genç rahibelerden birinin intihar etmesinin üzerine, geçmişinde sorunlar yaşayan bir rahip ile henüz tam olarak rahibe yemini etmemiş genç bir kızın Vatikan tarafından bölgeye gönderilmesi üzerine olaylar başlar.. Romanya'ya geldiklerinde cinayet sonrasında manastırda genç kadının cesedini gören bir adam vardır. İşte bu ikili manastırdan önce cesedi bulan bu adamın yanına giderek konu hakkında bilgi alırlar ve onları manastıra götürmesini ister.. İlkte yok dese de sonradan kabul eden genç adam, ikiliyle beraber manastırın yolunu tutar. 



Manastıra geldiklerinde Karşılarına baş rahibe çıkar ve bu gece burada kalmaları gerektiğini yarın detayların konuşulabileceğini söyler fakat cesedi bulan genç adam burada kalacağıma dışarıda kalırım daha iyi der ve manastırdan ayrılır. Gece olduğunda ikilinin başına çeşitli olaylar gelir ve manastırın korkunç sırrı ne olduğunu keşfeder. Bu sırrı öğrenerek hem inançları hemde ruhları artık tehlike altındadır. Artık ikili Dehşetin Yüzünü öğrenmiştir ve manastırın içinde bulunan şeytani ruha sahip rahibe görüntüsündeki Valak ile karşılaşırlar.

İlginizi Çekebilir = Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi

Dehşetin Yüzü, gerçekten sizlere hem korku hemde gerilimi sonuna kadar hissettirecek bir olduğunu söyleyebiliriz. Zaten Korku Seansı serisini izleyenler de bilecektir ki ruhlar aleminde yaşanan filmleri konu almaktadır. Dehşetin Yüzü de aynı bu tür konu üzerine işlenmiş olup ruhani yaratığı yenme savaşını konu edinmiştir. Filmi izleyen biri olarak oldukça çok beğendiğimi ve aldığı 5.9 IMDb puanını hak ettiğini söyleyebiliriz.

1 yorum:

  1. İlayda Senli20.02.2019 15:05

    Dehşetin yüzü yani the nun'un bazı sahnelerinde gerçekten korktum. Oldukça kaliteli bir film olmuş. Korku filmleri içinde olmasının hakkını veriyor

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..