Shaft Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Aksiyon Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Temmuz 2019 Çarşamba

Shaft Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Aksiyon Filmleri

Shaft Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü

Shaft, 2019 filmleri arasında yer alıyor ve binlerce kişi Shaft film konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girecek ya da vizyona girdi mi, yönetmeni kim? gibi soruları oldukça merak ediyor. Bizde sizler için Samuel L. Jackson da başrollerinde yer aldığı Shaft filmi hakkında tüm detaylar film incelemeleri adı altında incelemeye çalıştık.



Ortalama olarak 1 saat 51 dakikalık bir süreye sahip olan Shaft, 14 Haziran 2019 tarihinde vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Tim Story otururken kurgusunu ise Peter S. Elliot tasarlamıştır. Abd yapımı bir film olmasıyla da dikkat çeken Shaft, hem komedi hem de aksiyon filmleri türünü oldukça iyi işlemiş gibi görünüyor. Filmin senaryosunu Alex Barnow ile Kenya Barris birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise senaryosunda da katkısı olan Kenya Barris, Ira Napoliello ve John Davis üstlenmiştir.



Shaft Oyuncuları

John Shaft rolünü Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı Shaft oyuncuları da oldukça merak ediliyor. Gelin şimdi de Samuel L. Jackson dışında hangi oyuncular hangi rolleri canlandırdıklarını inceleyelim. JJ Shaft rolünü Jessie T. User, Maya Babanikos rolünü Regina Hall, Sasha Arias rolünü Alexandra Shipp, John Shaft Sr. rolünü Richard Roundtree, Freddy P. Method Man, Sergeant Keith Williams rolünü Robbie Jones ve son olarak Bennie Rodriguez rolünü Luna Lauren Velez canlandırmıştır.


Shaft Konusu
Shaft Film Konusu, Oyuncuları - 2019 Aksiyon Filmleri - Kurgu Gücü
Sıra geldi şimdi de Shaft konusu ne olduğundan kısaca bahsetmeye. Konuyu kısaca özetleyecek olursak, en yakın arkadaşını öldüren kişi veya kişileri ortaya çıkarmak için babasında yardım isteyen ve babasıyla birlikte oldukça zorlu bir savaşın içine giren bir gencin hikayesini konu alıyor diyebiliriz. John Shaft Jr. (JJ), MIT'in diplomalı siber güvenlik uzmanıdır. İşte bu kişinin en yakın arkadaşı öldürülmüş ve bu durum genç adam için gerçekten hayatı için büyük bir sıkıntı olmuştur. Bu nedenle de genç adam ne yapıp edip arkadaşını öldürenleri ortaya çıkarmaya oldukça kararlıdır. Genç adam her ne kadar siber güvenlik üzerine uzman olsa da arkadaşını öldüren kişileri bulmak ve ortaya çıkarmak için tek babasının ona vereceği eğitime ihtiyaç duymaktadır. Genç adamın babası her ne kadar oğlunun çocukluk döneminin ortalarındayken yanında olmasa da böyle zor bir durumda ona yardım edip Harlem'in bataklık gibi yerlerinde onun yanında olmaya karar verir. İşte  baba ve oğlu muhteşem aksiyon dolu bir savaşın içine girerler. Bakalım genç Shaft ile baba Shaft katilleri ortaya çıkartıp, baba Shaft profesyonel meselesini çözebilecek mi?



Shaft Film Eleştirisi ve Yorumu

Açıkçası film hakkında pekte bir şey söylemeye gerek yok çünkü filmin ilk 4 dakikasını izledikten sonra yanınıza biri gelip sizi rahatsız ettiğinde adeta döveceksiniz. Çünkü o derece filmi izlerken rahatsız edilmeden sadece ona odaklanıp keyfini sürmek isteyeceksiniz. Özellikle Shaft Türkçe dublaj izle olarak izlerseniz daha zevk alacaksınız tabi dublaj seslendirmesinin iyi olması filmi daha bir harika yapacaktır. Hangi sitelerde film izleyebilirim derseniz "Film İzleme Siteleri: Hangi Sitelerden Türkçe Dublaj Film İzleyebilirim" adlı konumuza göz atmanızı öneririm. Filmin konusu her ne kadar alışılagelmiş olsa da kendini seyrettiren bir tarafı olduğunu söylemek mümkün. Yeri geldiğinde güldüren yeri geldiğinde aksiyonu sonuna kadar yaşatan bir film olan Shaft, yeraltı serseri ruhlu kişileri konu edindiğini söylemek doğru olacaktır. Zaten genelde filmlerin çoğunda başroller hep serseri ruhuna sahip oluyor..

IMDb: 6.4

İlginiz Çekebilir = İzlesene Video Yükleme ve İzleme Sitesi Youtube'a Adeta Rakip Olacak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..