Boş Zamanlarda Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi 5 Dizi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

17 Temmuz 2019 Çarşamba

Boş Zamanlarda Mutlaka İzlenmesi Gereken En İyi 5 Dizi

İzlenmesi Gereken En İyi 5 Dizi - Kurgu Gücü

Çoğumuz, can sıkıntımızı gidermek için bir şeyler yaparız. Kimilerimiz gezerek can sıkıntısını giderirken, kimilerimiz ise evde oturup dizi izlemeyi daha çok sever. Evinde oturup dizi izleyenlere başlıca izlenmesini tavsiye edeceğim izlenmesi gereken dizileri bu yazımda paylaşacağım.




Bu dizilerin ilk başında '' Leyla ile Mecnun '' dizisi geliyor. Adamlar gerçekten içten , samimi ve halkın diline uygun bir dizi yapmışlar. Biraz bilim kurguya benzer, çoğu anı komik olan sahneleriyle bence Türkiye'de izlenmesi gereken dizilerin başında geliyor. Bitmeseydi ve devamlılığı olabilseydi, mükemmel olacaktı fakat bitti. 114 bölümden oluşuyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ben 4 defa en başından sonuna kadar izledim. Her seferinde de aynı espiritüellikle güldüm. Aşk acısını komik şekle sokan bir diziydi. İzlemenizi tavsiye ediyorum. Daha fazla dizi hakkında detaya girmeyeceğim izlediğinizde zaten iyi ki izlemeye başlamışım diyeceksiniz.

Önereceğim diğer bir dizi ise yine TRT 1  de yayınlanan '' Yeşil Deniz '' dizisidir. Dizi İzmir'in ilçelerinden birinde çekiliyor. Bizlere köy ortamını yaşattıran bir dizidir. Dostluğun ve kardeşliğin önemi anlatan sadıçlar vardır. Bir hazinedir başını alıp gidiyor ve olanlar buldukları gömüden sonra sarpa sarıyor. Fakirin zorluklarını ama en güzel şeyin samimiyet ve yardımlaşma olduğunu gösteren bir dizidir. Ailecek izlenebilecek dizilerden bir tanesidir. Argo ve buna benzer bir şey bulmanız çok zordur. Sevgi, Saygı, Anlayış ; İzlemeye başladığında bu üç kelimeyi daha iyi anlayacaksınız.

Üçüncü dizimize gelecek olursak o da TRT 1 yapımı bir dizi ; '' Seksenler '' dizisi. Tamamen aile samimiyeti olan, ailecek izlenilebilecek bir dizidir. O eski zamanlarda yaşanan bir kitap yüzünden içeri alınmalar mı desem, darbenin yaşandığı o güne kadar anlatan bir dizidir. Genellikle aile ve mahalle ortamının yakınlığını ve samimiyetini konu alan ve her yardıma koşan bir aile ön planda tutulmuştur. Şuanda hala da aynı içtenlikle devam ediyor.. İzlenmesi geren diziler arasında yer alıyor.




Gelelim diğer bir dizimize ; '' Geniş Aile '' dizisi. Bu dizide çocukluğunda beri birbiriyle zıt giden iki arkadaşın, Mahallenin güzel kızına aşık olmalarını konu alıyor. Belki içinizde bu tür dizileri sevmeyen olabilir ama açıkçası benim zevkle izlediğim bir diziydi. Diğer üç diziden sonra bu dizi de izlenebilecek seçenekler arasında yerini alabilir.

Son olarak da yabancı bir diziyi sizlere paylaşmak istiyorum. Diğer ülkelerde izlenme rekorları kıran bu dizi Türkiye'de de oldukça rağbet görüyor. Adı ne mi ? Adı The Walking Dead. Türkçe adıyla '' Ölüler Yürüyor '' Gerçekten hiç sıkılmadan izleyeceğiniz bir yabancı dizidir. Zombi filmlerini sevmeyenler bile bir defa izlemeye başlayınca, kendini adeta o hayatın içindeymiş gibi hissediyor ve diyor ki ben olsaydım şuan bu durumda ne yapardım ? Anlayacağınız dizi sizi içinde hissettirebiliyor. Bu diziyi de izlemenizi tavsiye ederim.

Sizlerinde beğendiği diziler varsa bu yazımın altında yorum olarak paylaşabilirsiniz. Yazımı sıkılmadan okuduğunuz için teşekkür ederim. Keyifli seyirler.

İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..