Denek 7 Hd Film İzle: 2015 Bilim Kurgu Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Şubat 2019 Pazartesi

Denek 7 Hd Film İzle: 2015 Bilim Kurgu Filmleri

Denek 7 Hd Film İzle: 2015 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü

Denek 7 film izle, konusu nedir? Denek 7 oyuncuları kimlerdir? yönetmenliğini kim yapmıştır? Bilim kurgu filmleri türüyle karşımıza çıkan ve hd film izle seçeneği ile bizlere sunulan Denek 7 izle hakkında tüm detayları film incelemeleri adı içerisinde sizler için inceledik.



Bilim kurgu filmleri türünde olan Denek 7 Türkçe dublaj izle, bunun yanı sıra gerilim ve aksiyon türlerini de oldukça iyi işlemiş diyebiliriz. 2015 filmleri içinde yer alan film, Macaristan ile Hollanda da çekilen bir filmdir. Denek 7 izle filminin yönetmen koltuğunda Lourens Blok oturuyor. Film bizlere tam olarak 1 saat 30 dakikalık bir aksiyon sahneleri yaşatıyor. Senaryosunu ise Philip Delmaar ile Marco Van Geffen birlikte kaleme almıştır.



Denek 7 Oyuncuları

Denek 7 oyuncuları kimler olduğunu da sizlere kısaca belirtelim ve ardından filmin konusunu sizler için açıklayalım. Filmin oyuncuları; Matthijs Van De Sande Bakhuyzen, Ella-June Henrard, Tygo Gernandt, Halina Reijn, Renée Soutendijk, Mark Dalotti, Menno Van Beekum ve Hans Dagelet rol almaktadır.


Denek 7 Konusu
Denek 7 Hd Film İzle: 2015 Bilim Kurgu Filmleri - Kurgu Gücü
Denek 7 konusu ne diye merak edenler içinde film incelemeleri adlı konumuz içerisinde sizler için ufaktan bahsedelim. Denek 7 hd film izle, bir hackerın başına gelen olağan dışı bir deneyi konu alıyor. Sam adındaki bir genç bilgisayar üzerinde her türlü işlemi yapabiliyor yani bildiğiniz hacker düzeyinde biri fakat bu arkadaş okuduğu okulda pek sevilen biri değil ve sadece işi olan kişiler Sam'in yanına gider ve ondan yardımcı olmasını ister. Günlerden bir gün Sam'in hoşlandığı kız, bu hoşlantısının farkındadır ve sınıfı geçmek için ona yakın davranır ve okul notlarını okulun sistemine girerek değiştirmesini ister. Tabi bizim salak aşık hemen kabul eder ve sisteme girip notları değiştirirken yakalanır. Bunun üzerine okulda Sam ve hoşlandığı kıza bir ceza verilir. Bu ceza onların yararlı bir birey olmasını sağlamak için olduğu söylense de işler çok farklıdır.



Her neyse Sam, günlerden bir gün gözlerini açtığında kendini karanlık bir metro istasyonunda bulur. Tabi Sam, neden orada olduğunu ve nasıl oraya geldiğini hatta genel olarak hiçbir şey hatırlamamaktadır. Hatta şu da var ki daha adını bile hatırlamaz. Bunun üzerine istasyondan çıkan Sam, insanlar tarafından garipsenir ve peşine bir polis takılır. Çünkü Sam, birini öldürmekten dolayı aranmaktadır. Polisten kurtulan Sam, girdiği yerde yavaş yavaş bir şeyler hatırlamaya başlar ve hayatının gerçekten tehlikede olduğunu anlayarak kendini haklı çıkarmak adına elini taşın altına koyarak gerçek suçluyu ortaya çıkarmak adına çabalayacaktır.

İlginizi Çekebilir = Captive State 2019 Hd Film İzle: Esir Devletin Bilim Kurgu Şekli

Denek 7 izle, sıkılmadan izleyeceğiniz, ilk başlarda pek anlam vermeseniz de filmin sonlarına doğru net bir şekilde konuyu anlayacaksınız. Çok eski bir tarihin filmi olmasına rağmen, bu 4 sene içinde belki de filmi 5-6 defa izledim diyebiliriz. Çünkü ben izlediği filmi bir zaman sonra tekrar izlemeyi severim. Özellikle beğendiğim filmlerse mutlaka bir süre sonra tekrar izleyerek hafızamı tazelerim. Sizler de Denek 7 Türkçe dublaj izle filmi hakkında fikir ve yorumlarınızı konumuzun altında bizlere belirtebilirsiniz.

3 yorum:

  1. Aslında Denek 7 aham şaham bir film değil fakat izlenmeye değer bilim kurgu filmlerinden bir tanesi

    YanıtlaSil
  2. Denek 7 mi yemedi mi Bilmem ama güzeldi beğendim

    YanıtlaSil
  3. Denek 7 izlediğim harika filmlerden

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..