Star Wars (Yıldız Savaşları): Episode 9 Hd Film İzle - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Temmuz 2019 Pazar

Star Wars (Yıldız Savaşları): Episode 9 Hd Film İzle

Star Wars (Yıldız Savaşları): Episode 9 Hd Film İzle - Kurgu Gücü

Star Wars serisi kaldığı yerden devam ediyor. Star Wars: Episode 9 vizyon tarihi ne zaman? konusu nedir? oyuncuları kimlerdir? yönetmenliğini kim yapmıştır? Bilim kurgu filmleri türünü en iyi yansıtan film serilerinden bir tanesi olan Star Wars,seriye Star Wars: Episode 9 ile devam ediyor. Star Wars: Episode 9 hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar..



Star Wars: Episode 9, serisinin şuanda en son filmi olarak vizyona girmeye hazırlanıyor. Star Wars: Episode ne zaman vizyona girecek diyorsanız; 19 Aralık 2019 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan film, izleyecek olanlar için hd film izle kalitesinde sunulacağı için oldukça merakla bekleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen J.J Abrams otururken oyuncu kadrosunda ise Adam Driver, Daisy Ridley ve John Boyega gibi ünlü aktörler yer alıyor. Filmin senaryosunu yine yönetmenliğini de yapan J.J Abrams ile Chris Terrio kaleme alırken yapımcılığını ise Kathleen Kennedy üstlenmiştir.



2019 Abd yapımı olan film bilim kurgu filmleri türünü en iyi yansıtan filmlerden bir tanesi konumunda olup bunun yanı sıra biz sinema severlere macera türünün heyecanını da en iyi şekilde yaşatacağını söyleyebiliriz. 1966 doğumlu J.J. Abrams'ın yöneteceği film harikalar yaratacak gibi duruyor ve bizleri meraklı bir bekleyiş içine sokuyor. Çünkü daha neredeyse vizyona girmesine 1 sene var diyebiliriz. Filmin Türk dağıtımcı firması ise UIP Türkiye olarak bilinmektedir.


Star Wars (Yıldız Savaşları): Episode 9 Hd Film İzle - Kurgu Gücü


Star Wars: Episode 9 Oyuncuları

Şimdi gelin Star Wars Episode 9 oyuncuları kimler ve hangi rollerde filmde yer almış onlardan bahsedelim. Filmin ana karakterlerinden olan Rey rolünde Daisy Ridley, Kylo Ren rolünde Adam Driver, Finn rolünde John Boyega, Poe Dameron rolünde Oscar Isaac, Keri Russell, Lando Calrissian rolünde Billy Dee Williams, Princesse Leia rolünde Carrie Fisher ve son olarak Luke Skywalker rolünde ise Mark Hamill yer alacak..



Star Wars: Episode 9 Konusu

Star Wars: Episode 9 konusu Hakkında şuanda net bir bilgi veremiyoruz fakat aşağıda sizlere sunduğumuz fragmanı izleyerek az da olsa bir bilgi edinebilirsiniz. Filmin konusu hakkında net bir bilgiye ulaştığımız taktirde konumuz içerisinde eklemesi yapılacaktır.

2 yorum:

  1. Eline sağlık admin çok iyi bir film inceleme yazısı olmuş. Star Wars Episode 9'u merakla bekliyorum bakalım ne olacak

    YanıtlaSil
  2. Hadi ama artık girsin vizyona

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..