Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Temmuz 2019 Cumartesi

Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi

Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi - Kurgu Gücü
Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi

Joker filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncu kadrosunda kimler var, konusu ne olacak, yönetmenliğini kim yapmıştır? Joaquin Phoenix'in yeni filmi olan Joker tüm film izleyici kitle tarafında merakla bekleniyor. Bir de işin içinde Robert De Niro olunca merak oldukça artıyor. 2019 vizyon filmlerinden olan Joker filmi hakkında merak edilen tüm soruları sizler için film incelemeleri adı altında ele almaya çalıştık.



Joker filminin vizyon tarihi şuanda bilinene göre 4 Ekim 2019 tarihi olarak görülüyor. Yani yönde hazırlıklar hızla devam ediyor. Joker filminin yönetmen koltuğunda ise Todd Phillips oturuyor. Polisiye ve aksiyon filmleri türünde olan Joker filminin oyuncu kadrosunda ise Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı olan Joker'in senaryosunu Scott Silver ve yönetmenliğini de yapan Todd Phillips kaleme almıştır. Yapımcılığını ise yine yönetmen ve senaryosunda da katkısı olan Todd Phillips, Emma Tillinger Koskoff ve Bradley Cooper birlikte üstlenmişlerdir.



Joker Oyuncuları ve Kadrosu
Joker oyuncuları kimler ve hangi rolde yer almışlar? bu konu tabi ki de merak ediliyor. O zaman gelin kısaca sizlere Joker oyuncu kadrosundan bahsedelim. Arthur Fleck yani başrolümüz Joker rolünü Joaquin Phoenix,  Murray Franklin rolünü ünlü tanınmış aktör Robert De Niro, Sophie Dumond rolünü Zazie Beetz, Zazie Beetz rolünü Brett Cullen, Penny Fleck rolünü Frances Conroy, Ted Marco rolünü Marc Maron ve son olarak da Alfred Pennyworth rolünü Douglas Hodge canlandırıyor.

İlginizi Çekebilir = Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri

Joker Film Konusu
Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi - Kurgu Gücü
Joker Film Konusu
Joker film konusu nedir diye merak edenler içinde kısaca bahsedelim. Film de asıl konu bir komedyenin katile dönüşmesi anlatılıyor. Bu komedyen büyük başarı elde etmek istiyor fakat bir türlü bu başarıya ulaşamayınca ve bir de bunun üzerine sorunlarla karşılaşması da yetmezmiş gibi kötü insanlar yüzünden akli dengesini gitgide kaybeden psikopat katile dönüşür.


Joker filmi konusu hakkında daha detaylı bilgiyi ise filmin vizyona girmesi üzerine sizlere sunacağız. Ayrıca Joker Türkçe dublaj izle imkanı da filmin yayınlanmasının ardından sizlere bir çok yerde sunulacaktır. Genel olarak ilkte line sürüm sizlere sunulsa da ilerleyen süreler içerisinde hd film izle kalitesinde sizlere sunuluyor.

İlginizi Çekebilir = Star Wars (Yıldız Savaşları): Episode 9 Hd Film İzle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..