Annabelle 3 Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Temmuz 2019 Cuma

Annabelle 3 Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri

Annabelle 3 Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü

Annabelle serisinin 3. filmi olan Annabelle 3 konusu herkes tarafından merak edilirken bir yandan da Annabelle 3 oyuncuları kimler olduğu da oldukça merak ediliyor. İlk iki filminde oldukça etkili sahneleri olan Annabelle, serinin devam filmi olan Annabelle 3 ile de oldukça etkili sahneler bizi film izle zevkine doyuracak gibi duruyor. Peki Annabelle 3 ne zaman vizyona girecek, yönetmeni kim? Tüm detaylar sizler için konumuzda yer alıyor.



Annabelle 3, çok taze bir şekilde henüz yani diyebileceğimiz 28 Haziran 2018 tarihinde vizyona girdi ve herkes tarafından oldukça ilgi gördü diyebiliriz. Yönetmen koltuğunda Gary Dauberman'ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda ise Vera Farmiga gibi kaliteli isimler bulunuyor. Korku filmleri türünün barındıran 2019 filmlerinden bir tanesi olan Annabelle 3, Abd yapımı film olmasıyla da dikkat çekiyor. Filmin süresi ise 1 saat 40 dakika gibi bir zamana denk geliyor. Senaryosunun orijinal fikrinin James Wan'a ait olduğu filmin senaristi yönetmenliğini de yapan Gary Dauberman olurken, yapımcılığını ise James Wan ile Peter Safran üstlenmiştir.



Annabelle 3 Oyuncuları

Oldukça merak edilen Annabelle 3 oyuncuları kimler olduğundan bahsetmeye. Lorraine Warren rolünü Vera Farmiga, Judy Warren rolünü Mckenna Grace, Ed Warren rolünü Patrick Wilson, Babysitter rolünü Madison Iseman, Daniela rolünü Katie Sarife, Bob Palmeri rolünü Michael Cimino, Bee rolünü Samara Lee ve son olarak ta Father Gordon rolünü Steve Coulter canlandırmıştır.


Annabelle 3 Konusu
Annabelle 3 Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri - Kurgu Gücü
Annabelle 3 konusu aslında diğer filmleri gibi ruhani durumları konu ediniyor. Bir odaya kapatılmış olan Annabelle tarafından diğer kötü ruhların harekete geçirmesi sonucunda yaşanan olayları konu olarak almış dememiz doğru olacaktır. Ed Warren ve Lorraine Warren çifti şeytan ve cinleri varlığını araştırmaktadır. Çift, oyuncak bebek olan Annabelle'in ortaya çıkarmış olduğu ruhani yaratıkları yarattığı yıkımı durdurmak adına Annabelle'i kendi evlerine getirme kararı alırlar. Oyuncak bebeğin içine cin girmiştir ve çift Annabelle'i eser odasına kapatırlar. Ardından kutsal bir camın hemen arkasına koyarlar. Tabi bunu bir rahipten yardım isteyerek dua ile yaparlar. Ed ve Lorraine Warren çifti artık her şeyin kendi kontrollerinde olduğunu düşünmeye başlamışlardır. Fakat tabi ki her ne önlem alınmış olsa da bu Annabelle'i durdurmaya elbette yetmemiştir. Devamın Annabelle odada bulunan bütün ruhları uyandırarak onların hedefine yeni kişiler verir. Bu kişiler Warren çiftinin 10 yaşındaki kızı Judy ve Judy'nin arkadaşlarıdır. Bakalım Warren çifti hem kızı ve arkadaşlarını kurtarmak hemde oyuncak bebeğin içindeki ruhani varlığı ortandan kaldırmayı başarabilecek mi?



Annabelle 3 Film Eleştirisi ve Yorumu

Korku filmlerini oldukça seven biri olarak nedense pekte Annabelle serisi hoşuma gitmiyor diyebilirim. Aslında hoşuma gitmiyor değil de boş vakitlerde izlenebilecek filmlerden bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz kimine muhteşem gelen filmler kimilerine ise kötü gelebilir. Bu nedenle sizlerde fikirlerinizi konumuz altında belirtirseniz fikir alışverişi yapmış olabiliriz. Filmden tam olarak zevk almak istiyorsanız Annabelle 3 Türkçe dublaj izle olarak izlemenizde fayda var diye düşünüyorum. Çünkü filmde görsel takip oldukça önemli ve heyecan verici diyebilirim.

İlginizi Çekebilir = Glass 2019 Hd Film İzle: Bruce Willis'den Bilim Kurgu Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..