Georges-Kevin N'Koudou Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ağustos 2019 Perşembe

Georges-Kevin N'Koudou Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

Georges-Kevin N'Koudou Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar? - Kurgu Gücü

Beşiktaş'ın Tottenham'dan yeni transferi sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Özellikle Vagner Love'a benzerliği ile gündeme gelen genç futbolcu Georges-Kevin N'Koudou kimdir, kaç yaşındadır? Hangi takımlarda oynamıştır? İşte Georges-Kevin N'Koudou hakkında tüm detaylar konumuzda..



Georges-Kevin N'Koudou, Beşiktaş'a transfer olması üzerine sosyal medya platformu Twitter'da binlerce kişi tarafından konuşuluyor. Beşiktaş ile 4 sene sözleşme imzalayan futbolcu, 22 Ağustos 2019 tarihinden 30 Haziran 2023 tarihine kadar Beşiktaş forması giyecek. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan N'Koudou, 174 cm boyuna sahiptir. Daha önceki en yüksek piyasa değeri ise 8 milyon eurodur. Fransa 13 Şubat 1995 tarihinde doğan geç futbolcu, forvet ve sol kanatta oynamaktadır. Sağ ayak olan futbolcu ayrıca Kamerun vatandaşıdır.



Georges-Kevin N'Koudou Oynadığı Takımlar
22 Ağustos 2019 tarihinde Beşiktaş'a transfer olan Georges-Kevin N'Koudou, daha önce Nanates U19, Nantes, Marsilya, Tottenham, Burnley ve Monaco gibi takımlarda forma giymiştir. Tottenham'dan Monaco'ya kiralanan futbolcu geriye dönmesi sonrasında 4 milyon euro bonservis ile Beşiktaş'a transfer oldu.


Henüz kupa kazanmayan genç futbolcu bakalım 4 senelik Beşiktaş rotasında kupa kazanabilecek mi? Sizlerde genç futbolcu Georges-Kevin N'Koudou hakkında fikirlerinizi konumuzun hemen altında bulunan yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlgili Konu = Kevin De Bruyne Kimdir, Kaç Yaşındadır, Oynadığı Takımlar?

2 yorum:

  1. Besiktaskkk22.08.2019 17:53

    Nkoudou iş yapar Beşiktaş ıma hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  2. Georges-Kevin N'Koudou, Beşiktaş'ta iş yapar. Daha genç oyuncu.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..