Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Eylül 2019 Pazar

Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Son senelerin en iyi filmleri arasında gösterilen Örümcek-Adam: Evden Uzakta, 5 Temmuz 2019 tarihinde vizyona girmesinin ardından izleyenlere büyük keyfi verdi. Avengers: Endgame filminden hemen sonrasını anlatan yirmi üçüncü Marvel Sinematik Evreni filmi olup 3. Evre'nin kapanış filmi olan Örümcek-Adam: Evden Uzakta konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte film hakkında tüm detayları sizlere film incelemesi adı altında anlatacağız.



Yönetmenliğini Jon Watss'ın yaptığı Örümcek-Adam: Evden Uzakta, tam tamına 2 saat 10 dakikalık aksiyon, macera filmidir. Avengers: Endgame filminden hemen sonrasını anlatan film, Abd yapımı 2019 filmleri kategorisinde yer alıyor. Senaryosunu Erik Sommers ile Chris McKenna birlikte kaleme alırken, yapımcılığını ise Amy Pascal üstlenmiştir.



Örümcek-Adam: Evden Uzakta Oyuncuları

Örümcek Adam yani Peter Parker rolünü Tom Hollond, Mysterio yani Quentin Beck rolünü Jake Gyllenhaal, MJ karakterini Zendaya, Nick Fury rolünü Samuel L. Jackson, Happy Hogan rolünü Jon Favreau, Aunt May rolünü Marisa Tomei, Maria Hill rolünü Cobie Smulders ve son olarak Ned rolünü Jacob Batalon canlandırmıştır.


Örümcek Adam: Evden Uzakta Konusu

Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Örümcek-Adam Evden Uzakta Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Yenilmezler: Son Oyun filminden sonraki zamanı anlatan filmde, Örümcek Adam, okul gezisi ile farklı bir ülkeye gider. Peter Paker'ın amacı okulun götürmüş olduğu bu yaz tatilini eğlenerek geçirmek ve hoşlandığı kız MJ'ye duygularını anlatmaktır. Gezi için gittikleri yerde karşılarına suyun altında yukarı doğru çıkan dev gibi bir sudan yaratık ortalığı yok etmeye başlamıştır. Örümcek Adam duruma el atacaktır ama spiderman kıyafeti yanında olmadığı için elinden bir şey gelmiyordur. O anda ortaya Mysterio adı verilen bir kahraman çıkar ve sudan çıkan devi yok eder. Bunun üzerine son bir yaratık daha vardır ve onu yok etmeleri gerekir. Tabi Peter Parker bazı şeylerin farkında değildir yaptığı bir kaç şey yüzünden işler sarpa saracaktır. Bakalım Tony Stark'ın varisi Peter Parker işleri rayına sokabilecek ve dünyayı yok olmaktan kurtarabilecek mi?



Örümcek Adam: Evden Uzakta Film Eleştiri ve Yorumu

Filmi izleyen biri olarak 7.8 lik IMDb puanını normal buldum. Ne fazla ne de az denebilecek bir puan. Filmde bazı sahneler vardı ki vay be dedirtti. Genel olarak sıkılmadan izlenebilecek Marvel Sinematik evrenin 23. filmi ve 3. evrenin kapanış filmi olan Örümcek-Adam: Evden Uzakta, özellikle son sahnesinde işlerin karışacağını bizlere göstermiş oldu. Tabi muhtemelen izlemeyenler son sahnesini merak etmeye başlamışlardır bile. Çünkü Örümcek Adam son sahnede büyük bir şokla karşılaşıyor... Ayrıca MJ ile olan ilişkisi de tam bir romantik aşk filmleri tadında ve birazcık da komedi... Özellikle en çok güldüğüm sahnelerden biri de uçaktan Peter Parker'ın MJ ile yanyana oturmak için yapmaya çalıştığı numara oldu..

Evet değerli ziyaretçilerimiz ve takipçilerimiz, 2019 filmlerinden bir tanesi olan Örümcek-Adam:Evden Uzakta filmi hakkında sizlere genel bilgiler vermeye çalıştık. Aslında bana kalsa filmi direk baştan sona kadar anlatacağım ama işte bu seferde izlemeyenler neden anlatıyorsun şimdi izlemenin tadı mı olur diyeceği için kısaca hoşuma giden bir kaç sahne hakkında bilgi sundum. Sizlerde filmden beklentilerinizi ve filmi izledikten sonra da beklentilerinizi karşıladı mı konumuzun altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler
2- Scarlett Johansson Filmleri: Güzelliğiyle Büyüleyen Ünlü Yıldızın 15 Filmi
3- Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle
4- Dünya'nın En Yüksek IMDB Puanına Sahip Efsane 10 Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..