Tumblr.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Eylül 2019 Pazar

Tumblr.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Tumblr.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Tumblr.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
WordPress ve Blogger tarzı blog oluşturabildiğiniz platformlardan bir tanesi olan Tumblr.com'dan ücretsiz backlink almak oldukça önemli. Çünkü Alexa sıralamasında global olarak 75. sırada Amerika da ise 54. sırada yer alan bir siteden backlink almak demek sitenizin daha çok index almasına ve bunun beraberinde üst sıralara yükselmenize olanak sağlayacaktır. Peki Tumblr.com'dan ücretsiz SEO backlink nasıl alınır? İşte tüm detaylar..



Daha önce yazmış olduğumuz backlink alma konularımıza şimdi de Alexa sıralamasında oldukça iyi bir konumda olan Tumblr.com adlı blog oluşturma platformuna geldi. Aslında bu platformda genel olarak kullanıcılar ilgi çekici içerikler paylaşarak dikkat çekmeye çalışıyorlar olsa da bizim buradaki amacımız sitemiz için ücretsiz backlink almak ve sitemizi içerinden paylaştığımız konuları orada da sunarak daha fazla index alıp, daha çok sitemize giriş sağlamak olacak. Peki Tumblr.com'dan backlink nasıl alınır?


Tumblr.com Nasıl Kayıt Olunur?

  • İlk olarak "https://www.tumblr.com/" adresine girin.
  • Karşınıza çıkan sayfanın ortasında "Başla" seçeneğine tıklıyoruz.
  • Karşınıza kayıt formu geliyor orada mail, parola, kullanıcı adı girip "Kaydol" seçeneğine tıklayınız.
  • Daha sonra karşınıza ilgi alanları ile alakalı adımlar çıkacak onları isteğinize göre doldurun ve kaydınızı tamamlayın.
  • Ardından mailinize gelen onay mailindeki linki tıklayıp hesabınızı tamamen aktif edin.
  • Artık işlem tamam. Şimdi sıra geldi Tumblr.com'dan backlink alma işlemine.



Tumblr.com'dan Ücretsiz Backlink Alma

  • Kayıt olduk ve kendimize bir blog oluşturduk. İşte o blog kullanıcı adınıza tıklayın.
  • Karşınıza blogunuz açılacak ve oradan "Aa Metin" seçeneğine tıklayıp, siteniz ile alakalı oldukça uzun bir metin girin ve sitenizin adresi de dahil olmak üzere sitenizin anahtar kelimelerine sitenizden konu linkleri verin.
  • Bu şekilde ücretsiz bir şekilde Tumblr.com'dan backlink almış oluyorsunuz.
  • Beraberinde "Bağlantı" seçeneğine tıklayıp siteniz içerisinde paylaştığınız makalelerin linklerini tek tek paylaşarak da sitenizin konularını gündeme getirmiş ve yeniden index almasını sağlamış olabilirsiniz hem de alexa sıralaması yüksek olan bir siteden.. Dileyenler kendi tumblrda paylaştığımız içeriklerimize "https://kurgugucu.tumblr.com/" adresinden bakabilirler.

İlginizi Çekebilir
1- Yelp.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- About.me'den Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
3- Quup.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..