Fox TV'de Yayınlanan Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Kimlerdir ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

15 Eylül 2019 Pazar

Fox TV'de Yayınlanan Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Kimlerdir ?

Fox TV'de Yayınlanan Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Kimlerdir? - Kurgu Gücü

Fox TV de yayın hayatına cumartesi günleri başlayacak olan Bir Deli Rüzgar adlı dizinin oyuncuları ve konusu çoğu kişi tarafından merak ediliyor. Dizinin başrollerini Vatanım Sensin dizisiyle ün kazanan Pınar Deniz ile son zamanlarda adından oldukça çok bahsettiren Berk Cankat paylaşıyor. Peki Bir Deli Rüzgar Dizisi Oyuncuları Kimler? Bir Deli Rüzgar Dizisi Konusu Nedir? merak edenler için dizide ki karakterleri ve gerçek hayattaki isimlerini sizler ile paylaşalım.




Bir Deli Rüzgar Dizisi ilk bölümüyle 15 Eylül 2018 tarihinde Fox TV'de severlerinin karşısına çıkacak. Her cumartesi saat 20:00'da yayınlanacak. Dizinin tanıtım videolarının ardından, konusu ve oyuncuları oldukça merak ediyordu. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Bir Deli Rüzgar dizisi senaryosunu ise Volkan Gürses yazıyor. Bir Deli Rüzgar Dizisi Başrolleri içinde Hatice Aslan, Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Görkem Kanbolat Arslan, Erdem Kaynarca ve Mustafa Uğurlu birlikte paylaşmaktadır. Bunun yanı sıra dizide Pelin Uluksar, Gürol Güngör, Fulya Ülvan, Mehmet Ali Yılmaz, Seda Akdoğan, Ferit Kaya, Taner Turan, Fulden Akyürek, Ceren Benderlioğlu, Cengiz Tangör, Serkan Acay, Eda Özel, Meriç Özkaya, Kuzey Dönmez ve Naz Sayıner gibi isimlerinde yer aldığını söylemek mümkündür.



Bir Deli Rüzgar Dizisi Melike Candan Karakteri
Bir Deli Rüzgar Dizisi Melike Candan Karakteri - Kurgu Gücü
Hatice Aslan dizide Melike Candan rolünü canlandırıyor. Dizide eskilerin büyük yıldızı olan ve şimdi Etilerde bir mekanda tuvaletçilik yapan bir kadındır. Dik başlı, doğru bildiği şeyin dışına çıkmayan fakat bir o kadarda dürüst ve vicdanlı biridir. 


Bir Deli Rüzgar Dizisi Gökçe Yücel Karakteri
Bir Deli Rüzgar Dizisi Gökçe Yücel Karakteri - Kurgu Gücü
Pınar Deniz dizide Gökçe Yücel karakterini canlandırıyor. Muhteşem güzelliği ve seksiliğiyle asi, hırçın bir genç rolünü canlandırıyor. Dizide Gökçe'nin tek tutkusu ünlü olmaktır. Hep burnun dikine giden bu genç kız, ünlü olmak uğruna dünyayı bile yakabilir. Şöhret olmaya olan arzusu onun en güçlü yanı olsa da belki de en zayıf yanlarından bir tanesidir. Aslında şöhret onu hiç görmediği babasına kavuşturacaktır.



Bir Deli Rüzgar Dizisi Uğur Karakteri
Bir Deli Rüzgar Dizisi Uğur Karakteri - Kurgu Gücü
Berk Cankat dizide Uğur karakterini canlandırıyor. 35 yaşlarında Red Road adlı gece kulübünün sahibi yarı karanlık bir tipi canlandırıyor. Az konuşur ve çok gizemlidir. Biraz psikopatlığının yanı sıra ürkütücü sessizliği olan bir tip. Gökçe'nin sahne hayatına adıma atacağı gece kulübünün sahibidir.


Bir Deli Rüzgar Dizisi Genç Melike Candan Karakteri
Bir Deli Rüzgar Dizisi Genç Melike Candan Karakteri - Kurgu Gücü
Almila Ada dizide Genç Melike Candan karakterini canlandırıyor. Allah vergisi bir sesi olan Melike, adeta doğuştan bir yıldızdır. Biraz fevri ve tez canlı bir tiptir. Tüm erkeklerin aşık olduğu fakat sahip olamadığı bir karakteri canlandırıyor. Hicran gazinosunda çalışır.



Bir Deli Rüzgar Dizisi Reşat Batur Karakteri
Bir Deli Rüzgar Dizisi Reşat Batur Karakteri - Kurgu Gücü
Kanbolat Görkem Arslan dizide Reşat Batur karakterini canlandırıyor. Hicran Gazinosunun ikinci patronu rolünü oynuyor. Abisi olan Ahmet Batur'un bildiğin sağ koludur. Soğukkanlı ve sakin bir karakter olan fakat delirdiğinde kimsenin durduramayacağı bir tiptir. Üç yaşında bir kızı ve bir de karısı var. Gazinoda çalışmasına rağmen karısına sadık biridir fakat ta ki Melike'ye vurulana kadar..

İlgili Konular

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..