Vampir İstilası Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Eylül 2019 Cuma

Vampir İstilası Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Vampir İstilası Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Vampir İstilası Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Orijinal adı Red Spring olan Vampir istilası konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecek, yönetmeni kimdir? İşte sizler için Vampir İstilası filmi hakkında tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için inceledik..


27 Eylül 2019 tarihinde vizyona girecek olan Vampir İstilası, yönetmen koltuğunda Jeff Sinasac oturuyor. Kanada yapımı bir film olan Vampir İstilası yaklaşık olarak 1 saat 44 dakikalık bir süreye sahiptir. Aksiyon ve korku filmleri türünde olan filmin başrollerinde yönetmen koltuğunda bulunan Jeff Sinasac, Elysia White, Adam Cronheim gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Jeff Sinasaca kaleme alırken yapımcılığını ise yine Jeff Sinasaca, Thomas Mills ve Stacey Millar üstlenmiştir.

İlginizi Çekebilir = Ölüm Günün Kutlu Olsun 2 Konusu, Oyuncuları: 2019 Filmleri

Vampir İstilası Filmi Oyuncuları

Jeff Sinasac, Elysia White, Adam Cronheim, Lindsey Middleton, Reece Presley, Jonathan Robbins, Rob Bird ve Andre Guantanamo gibi isimler filmde yer almaktadır.

Vampir İstilası Filmi Konusu

Filmde kısaca dünyayı istila eden vampirlerden kurtulmayı başaran bir grubun başına gelen olayları anlatıyor.. Dünya artık vampirlerin istilası altına girmiştir. İstila sonrasında vampirler dünyayı mahvetmiş ve insan soyunu neredeyse yok etme noktasına ulaşmıştır. Tabi bu noktada hayatta kalan bir grup insan bir araya gelir ve hayatta kaldığını umarak sevdikleri insanları bulmak için toplanırlar. Bundan öncesinde ise ilk olarak bu grup kendilerine korunaklı bir sığınak bulmak zorundadır. En sonunda korunaklı bir yer olduğunu düşündükleri sığınağa sığınırlar fakat ortaya beklenmedik bir şey çıkar. Bakalım bu grup vampir istilasından kurtulup hayatta kaldığını umdukları sevdiklerini kurtarabilecek mi?


Vampir İstilası Filmi İnceleme, Eleştiri ve Yorumu
Vampir İstilası fragmanını izlediğimizde aksiyon ve gerilim dolu sahnelerin olduğunu görüyoruz. Bariz hayatta kalma filmlerinden bir tanesi olan basit konu fakat iyi oyunculuk ve sahneleriyle de oldukça etkili bir film olduğu kanısındayız. Vampir filmi severler için izlenmeye değer korku gerilim filmi diyebiliriz.


Vampir İstilası Filmi Ziyaretçi ve Takipçi Soruları
Film izlenmeli mi yoksa izlenmeye değmez mi?
Konu olarak film etkileyici mi?
Filme 10 üzerinden kaç verirsiniz?

Bu film incelememizde sizlere yeni vizyona giren Vampir İstilası adlı film hakkında bilgiler sunduk. Elimizden geldiğince konusu, oyuncuları, yönetmeni, vizyon tarihi hakkında bilgileri en iyi bir şekilde anlatmaya çalıştık. Umarım İzleyecek olanlara bir nebze bilgi sunarak fayda sağlayabilmişizdir.

İlginizi Çekebilir
1- Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!
2- Margot Robbie Filmleri: Harley Quinn Tadında Muhteşem Filmler
3- Yasal ve Ücretsiz Film İzleyebileceğiniz 5 Muhteşem Film Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..