Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Eylül 2019 Salı

Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri

Alexa sırlaması yüksek sitelerden backlink alma çalışmalarımızda geldik Weebly.com sitesine. Ücretsiz SEO backlink alma imkanınızın olduğu bu site alexa sıralamasında global olarak 338. sırada yer alırken United States'de ise 184 sırada yer alıyor. Bu demek oluyor ki  bu siteden alınan  backlinkler sitenizi en üstlere çıkaracaktır. Peki weebly.com'dan ücretsiz backlink nasıl alınır? İşte detaylar...





Weebly.com, ücretsiz websitesi oluşturmaya yarayan platformlardan bir tanesidir. SEO açısında oldukça önemli bir değere sahip olan bu siteden ücretsiz backlink almak demek sitenizin daha fazla indexlenmesi ve hatta daha fazla ziyaretçi almasına olanak sağlayacaktır. Şimdi sizlere weebly.com ‘dan backlink alma hakkında genel bilgiler sunacağız.


İlginizi Çekebilir = SEO Link Yapısı Nasıl Olmalıdır? Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Weebly.com'a Nasıl Kayıt Olunur ve Site Oluşturma Yolu

  • Elbette her zaman olduğu gibi "https://www.weebly.com" adresine gidin.
  • Sağ üst kısımda bulunan "Kayıt Olun" seçeneğine tıklayın.
  • İster kayıt formu ile ister facebook isterseniz de google hesabınızla kayıt olabilirsiniz.
  • Devamında kayıt için "Sitenizi Oluşturun" seçeneğine tıklayın.
  • Karşınıza iki seçenek çıkacak. Bir tanesi online mağaza diğeri ise normal bir websitesi şeklinde. Siz burada yer alan sol taraftaki normal websitesi seçeneğini seçin.
  • Tasarım/tema kısmından istediğiniz temayı seçin. Tabi bu çokta önemli olmayacağı için hızlı bir şekilde bir tanesini seçin.
  • Tema seçiminden "Düzenlenmeye Başlayın" seçeneğine tıklayın. Orada size bir alan adı seçmeniz gerektiğine dair bir sayfa çıkacak. Oradan ücretli olarak değil en altta yer alan ücretsiz alan adıyla devam seçeneğine tıklayın ve weebly.com uzantılı websitenizi kurmuş olun.
  • Sonra sağ üst kısımda bulunan "Yayınla" seçeneğine basarak sitenizi oluşturmuş oluyorsunuz.




Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Nasıl Alınır?
Bunun için temanız içerisinde yer alan yazıları kullanmalısınız. Yazıları düzenleyerek kendi sitenizi tanıtan bir yazı yazıp altına da incele seçeneği koyup, incele seçeneğini de sitenizin linkini bağlayarak weebly.com'dan ücretsiz backlink almış olacaksınız. Bunu sitedeki bütün alanlara yapabilirsiniz ve kendi sitenizin konularını da orada linkleyebilirsiniz. Buna bir örnek olarak aşağıdaki resmi inceleyebilirsiniz.
Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri - Kurgu Gücü
Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
Kırmızı ile gördüğünüz alanın içindeki kısımlarda "İncele" seçeneğine konu başlığında yer alan konunun linkini bağlantı verdik ve incele butonuna tıklandığında direkt olarak kendi sitemizdeki konumuza gidecek. Bu sayede de weebly.com'da backlink almış oluyoruz. Kafanıza takılan şeyler olursa bizlere konunun hemen altında yorum olarak sorabilir ve fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.


İlginizi Çekebilir
1- Quup.com ‘dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri
2- Türkiye'de Kaç Tane Websitesi Var ve Sayısı? Şaşırmamak Elde Değil!
3- Dünyanın En Çok Ziyaret Edilen Web Siteleri: Top 50
4- Web Sitesi Kurarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..