Captain Marvel ve Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Eylül 2019 Salı

Captain Marvel ve Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri

Captain Marvel ve Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri - Kurgu Gücü
Captain Marvel ve Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri
Marvel kahramanlarından Captain America ile Captain Marvel akıllı kol saatlerine taşınıyor. Garmin firması, Eylül ayında çıkacak olan Legacy Hero serisi akıllı kol saatlerinin temasında Captain Marvel ve Captain America temalarını kullanacağını belirtti. İşte konu hakkında detaylar..


Teknoloji şirketlerinden olan Garmin firması yaptığı açıklamada özel olarak iki saat tasarlanacağını ve bunların Marvel karakterleri olan Captain Marvel ile Captain America temalı olacağını ve bunun beraberinde eylül ayında piyasa sürüleceğini belirtti. Peki bu akıllı kol saatleri nasıl olacak? Legacy Hero serisi olacak akıllı kol saatleri, iki Marvel karakterinin giysilerine göre şekillendirilecek.



Captain Marvel Temalı Akıllı Kol Saatleri

Captain Marvel Temalı Akıllı Kol Saatleri - Kurgu Gücü
Çerçevesinde altın rengi kullanılan saatlerde Captain Marvel Garmin Connect TM uygulaması ile rahatça kullanılabilecek. Tasarımda Captain Marvel karakterinin kıyafeti baz alınarak tasarlanan akıllı kol saatlerinde genel olarak mavi tonlar kullanıldığı görülüyor. Pil ömrü ise akıllı saat modundayken tam tamına 7 güne kadar dayanıklılık gösteriyor.


Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri

Captain America Temalı Akıllı Kol Saatleri - Kurgu Gücü
Captain Marvel'de de olduğu gibi bu kol saatlerinde de Captain America kıyafetleri baz alınarak tasarlanmış desek doğru olacak. Saatin çerçevesi paslanmaz çelik ile yapılmış ayrıca metal rengini korumuş beraberinde ise Captain America'nın kalkanına benzetilmiştir. Saatte genel renk ağırlı olarak mavi ve kahverengi tonları kullanılmış. Captain America temalı kol saatleri First Avenger Garmin Connect uygulaması ile beraber çalışacak. Pil ömrü akıllı saat modunda olduğu zaman 8 güne kadar dayanıklılık gösterebilmektedir. Saatin kordonu Avengers'ın kahverengi tonundan esinlenerek tasarlanmıştır.



Legacy Hero serisinin devamında ise yine iki marvel karakterinin animasyonları, temaları ve avatarları kullanılacak. Eylül ayında piyasaya sürülecek olan Legacy Hero serisinin fiyatı ise 399.99 dolar olarak açıklandı. Bu fiyat gerçekten uçuk desek doğru olacaktır. Tabi özelliklerine göre belki de iyi bir fiyat olsa da şuan ki dolar kuruna göre TL fiyatı 2 bin 400 TL civarında olacaktır. Tabi şuanda Türkiye piyasasında olup olmayacağı belli değil. Peki Legacy Hero serisi özellikleri neler?


Legacy Hero Serisi Özellikleri Neler?

20'nin üzerinde spor uygulaması yer alacak.
Temassız ödeme desteği
Bildirim Ekranı bulunuyor.
iOS ve Android gibi akıllı telefonlar ile uyumlu çalışabilme.
Sağlık takibi yapabilme imkanı. Uyku ölçümü ile beraber anormal kalp ritmi olduğunda uyarı.
Deezer, Spotift ve Amazon Music gibi çalma listelerini indirip kullanabilme.
Pilates, Vücut geliştirme ve yoga tarzında sporları animasyonlu egzersiz programları yer alacak.


İlginizi Çekebilir
1- Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers 4 End Game 2019
2- 2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
3- Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..