Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Eylül 2019 Perşembe

Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - Kurgu Gücü
Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Yırtıcı Kuşlar filmi Margot Robbie filmleri arasında yerini alıyor. Orijinal adı Birds of Prey olan Yırtıcı Kuşlar filmi konusu nedir, ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler, yönetmeni kim? İşte Margot Robbie filmi Yırtıcı Kuşlar hakkında tüm detaylar film incelemesi adı altında sizlerle..



2020 senesinin 6 Şubat tarihinde vizyona girmesi beklenen Yırtıcı Kuşlar filminin başrolünde son zamanların Harley Quinn rolüyle bombası olan Marget Robbie yer alıyor. Abd yapımı film, aksiyon ve macera türünü içeriyor. Yönetmen koltuğunda Cathy Yan otururken senaryosunu ise Christina Hodson kaleme almıştır. Yapımcı koltuğunda ise filmin başrolünde de yer alan Margot Robbie, Seu Kroll ve Bryan Unkeless üstlenmiştir.


Yırtıcı Kuşlar Filmi Oyuncuları
Harley Quinn rolünü bildiğiniz üzere Margot Robbie'den başkası canlandıramaz.. Helena Bertinelli / Huntress rollerini Mary Elizabeth Winstead, Dinah Lance / Black Canary rollerini Jurnee Smollett-Bell, Renee Montoya rolünü Rosie Perez, Black Mask rolünü Ewan McGregor, Victor Zsasz rolünü Chris Messina ve Tim Evans rolünü Derek Wilson canlandırırken filmde Steven Williams'da yer alıyor..

İlgili Konu = Terminal Hd Film İzle: Harley Quinn'i Aratmayan Margot Robbie Filmi

Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu
Mafya babası tarafından kaçırılan genç bir kızın, mafya babasının elinden kurtarmak için verilen çabayı konu olarak işlemişler. Harley Quinn yanına Gotham şehrinde suçla savaşan kanun savaşçısı olan Helena Bertinelli ve beraberinde suçla savaşan bir aileden gelen yakın dövüş ustası olan Dinah Laurel ile güçlerini birleştirerek kaçıralan kızı kurtarmak adına Black Mask'a karşı zorlu bir savaş içine girecekler.. Bakalım Harley Quinn ve arkadaşları genç kızı kurtarabilecek mi?

Yırtıcı Kuşlar Filmi İncelemesi, Yorumu, Eleştirisi
İşin içinde Harley Quinn yani Margot Robbie varsa film izlemeye değer diye düşünüyoruz. Onu da geçtim zaten film konu olarak da izlenmeye değer olduğu kanısındayız. Bakalım 2020 senesinin filmi olacak Yırtıcı Kuşlar nasıl olacak bekleyip göreceğiz. Peki sizlerin filmden ne gibi beklentileriniz var?

İlginizi Çekebilir
1- Kıyamet Film Konusu, Oyuncuları, İnceleme - Savaş Filmi
2- Elektrik Savaşları Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
3- Casus - The Operative Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
4- Rambo: Son Kan Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
5- Para Avcısı - The Wolf of Wall Street - Margot Robbei ve Leonardo DiCaprio

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..