Korku Filmleri: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Eylül 2019 Çarşamba

Korku Filmleri: Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 Film İncelemesi

Korku filmleri türünde olan Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 filmlerinden bir tanesidir. İzlerken bu ne böyle çok saçma diyebileceğiniz fakat filmin sonuna gelindiğinde gerçekten iyi bir filmmiş diyebileceğiniz korku filmi türüdür. Genel olarak üniversiteli bir kesime hitap eden film, üniveristeli bir kız öğrenciyi konu alıyor. Ölüm Günün Kutlu Olsun filminin yönetmelik koltuğunda Christopher Landon oturuyor. Senaryosunu Scott Lobdell kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Arınma Gecesi, Ziyafet ve Kapan filmlerinin de yapımcılığını yapan Jason Blum yer almaktadır.



Ölüm Günün Kutlu Olsun 2017 korku filmleri arasında eh işte vakit geçsin diye izlenebilecek filmlerden bir tanesidir. Tabi belki de siz filme bayılabilirsiniz o konuda sizin zevkinize kalmıştır. Fakat bize göre film çok iyi değil ama kötü de değildir. Şimdi sizlere Ölüm Günün Kutlu Olsun Film İncelemesi yapalım.



Ölüm Günün Kutlu Olsun Filmi Konusu

Filmde Tree adında bir üniversite öğrencisi konu alınıyor. Diğer öğrenciler gibi bir hayat yaşayan Tree, ay sonunu zor getiriyor olsa da bazı şeylere katlanması gerekiyor. Bunun üzerine karşısına maskeli bir katil çıkar ve Tree'yi öldürür ve Tree gözlerini açtığında ölmeden önceki gibi kaldığı erkeğin evinde gözlerini açar. Zaman geçtikçe anlar ki her gün tekrar öldürülüp tekrar aynı yerde dirilir ve bunun sonucunda Tree bunun sebebi bulmaya çalışır.

İlginizi Çekebilir = Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi

Ölüm Günün Kutlu Olsun - Happy Death Day 2017 korku filmi olarak izlenmeye değer bir olarak görüyoruz.

Ölüm Günün Kutlu Olsun Filmi Oyuncuları

Filmde yer alan oyuncular; filmin başrolünde yer alan Tree Gelbman rolünde Jessica Rothe, Carter Davis rolünde Israel Broussard, Lori Spengler rolünde Ruby Modine, Gregory Butler rolünde Charles Aitken, Stephanie Butler rolünde Laura Clifton, David Gelbman rolünde Jason Bayle, Danielle Bouseman rolünde Jason Bayle ve son olarak John Tombs rolünde Rob Mello yer alıyor.


Korku filmleri severlerin soluksuz izleyeceği filmi sizler için inceledik. Film hakkında fikirlerinizi yorum olarak iletebilirsiniz ve Ölüm Günün Kutlu Olsun filmini izleyeceklere yardımcı olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..