Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Ekim 2019 Cumartesi

Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi

Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi
Başlangıç, orijinal adıyla Inception olarak bilinen film, en yüksek ımdb puanına sahip filmlerden bir tanesi olup, film tavsiyeleri isteyenler için önerilen filmlerden bir tanesi konumunda. Peki Başlangıç filmini bu derece önemli yapan ne? İşte Başlangıç filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, ne zaman vizyona girmiştir? gibi tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için inceledik.


30 Temmuz 2010 tarihinde vizyona giren film yaklaşık olarak 2 saat 28 dakika sürmektedir. Yönetmen koltuğunda Christopher Nolan oturmuştur. Bilim kurgu filmleri ve gerilim filmleri türünde çekilen film, Abd ve İngiltere ortak yapımıdır. Filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Christopher Nolan kaleme alırken yapımcılığını ise Emma Thomas ile Christopher Nolan üstlenmiştir. Yani filmde Christopher Nolan'ın büyük bir katkısı var..

Başlangıç Film Oyuncuları

Filmde Dom Cobb rolünü Leonardo DiCaprio, Mal rolünü Marion Cotillard, Ariadne rolünü Ellen Page, Fischer rolünü Cillian Murphy, Miles rolünü Michael Caine, Arthur rolünü Joseph Gordon-Levitt, Saito rolünü Ken Watanabe ve son Eames rolünü ise Tom Hardy canlandırmıştır.

Başlangıç Filmi Konusu

Dom Cobb çok yetenekli bir hırsızdır. Bu hırsızın uzmanlık alanı ise zihnin en karanlık ve savunmasız olduğu bir an olan rüya görme esnasında bilinçaltındaki değerli sırları çeken ve onları çalan bir hırsızdır. İşte bu nedenle de Dom Cobb, kurumsal casusluğun tehlikeli dünyası içinde artık aranan biridir. Bu da yetmezmiş gibi uluslararası aranan bir kaçak olmuş ve sevdiği herşey resmen mahvolmuştur.

Bakınız = Venom 2 Filmi Ne Zaman Çıkacak? Oyuncuları, Konusu, İncelemesi

Herşeyi düzeltebilmek ve bu aranan kaçak durumundan kurtulabilmek için Dom Cobb'a büyük bir fırsat sunulur. Bu fırsat imkansız olan Başlangıç, tamamlanabilirse hayatını geri kazanabilecektir. Bu işte mükemmel soygun değil de tam tersi yapılmak zorundadır. Dom Cobb ve takımında yer alan profesyoneller bu sefer bir fikri çalmak değil de onu yerleştirmek zorundadırlar. İşte olur da bunu başarabilirlerse hem Cobb hayatını geri kazanmış olacak hem de mükemmel suç bu olacaktır. Bakalım Cobb ve takım arkadaşları imkansız Başlangıç için ne yapacak..

Orijinal Adı: Inception
IMDb Puanı: 8,8/10
Türü: Bilim Kurgu, Gerilim
Oyuncuları: Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page
Yönetmen: Christopher Nolan
Yayın Tarihi: 2010
Beyazperde Puanı: 4,5/5

Peki sizler Başlangıç filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? İzlememiş olanlara izlemeleri ya da izlememeleri konusunda ne söyleyebilirsiniz?

İlginizi Çekebilir
1- IO İzle 2019 Bilim Kurgu Filmleri: Ölümle Yaşam Arasındaki Son Nokta
2- 2019'da Vizyona Girecek Mutlaka İzlenmesi Gereken 16 Olağanüstü Film
3- Liu Lang Di Qiu Film Konusu, Oyuncuları: 2019 Bilim Kurgu Filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..