Hızlı ve Öfkeli 9: Fast & Furious 9 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Ekim 2019 Cuma

Hızlı ve Öfkeli 9: Fast & Furious 9 Film İncelemesi

Hızlı ve Öfkeli 9: Fast & Furious 9 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Hızlı ve Öfkeli 9: Fast & Furious 9 Film İncelemesi
Hızlı ve Öfkeli serisinin devamı olan Hızlı ve Öfkeli 9 orijinal adıyla Fast & Furious 9 ne zaman vizyona girecek, konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte Hızlı ve Öfkeli 9 filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında ele alacağız.


22 Mayıs 2020 tarihinde vizyona girecek olan Hızlı ve Öfkeli 9 filminin yönetmen koltuğunda Yarın Daha İyi Şanslar, Hızlı ve Öfkeli filmleri ve Star Trek Beyond gibi filmlerde de tanınan Justin Lin oturuyor. Aksiyon filmleri türünü sonuna kadar yaşatan filmin başrolünde yine bilinen isimler olan Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Lucas Black ve bir çok isim yer alıyor.


Abd yapımı Hızlı ve Öfkeli film serisinin devamın olan Hızlı ve Öfkeli 9 filminin senaristi Daniel Casey, yazarları ise yönetmen koltuğunda da oturan Justin Lin ve Alfredo Botello kaleme almıştır. Yapımcılığını ise oyunculuğunu da yapan Vin Diesel, Jeff Kirschenbaurn ve Joe Roth birlikte üstlenmiştir.

Bakınız = Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi

Hızlı ve Öfkeli 9 Film Oyuncuları

Serinin devam filminde yine tanıdık isimler var. Dominic Toretto rolünü elbette ki Vin Diesel, Lety Ortiz Toretto rolünü Michelle Rodriguez, Sean Boswell rolünü Lucas Black, Mia rolünü ise Jordana Brewster, Cipher rolünü Charlize Theron, Magdalene Shaw rolünü Helen Mirren ve Buddy rolünü ise Michael Rooker canlandıracak. Beraberinde John Cena, Finn Cole, Anna Sawai, Vinnie Bennett gibi isimler de filmde yer alacak.

Hızlı ve Öfkeli Film Konusu

Şuanda filmin konusu tam olarak ne olacağı belli olmasa da yine diğer serilerine benzer bir konu olması bekleniyor. Yine aksiyon ve maceranın dolu olacağı bir film 2020 senesinde de bizi bekliyor olacak gibi duruyor. 2020 filmleri bize oldukça aksiyon dolu sahneler yaşatacak gibi duruyor.

İlginizi Çekebilir
1- Ölümcül Makineler İzle Konusu, Oyuncuları: 2018 Bilim Kurgu Filmleri
2- Şiddet Eylemleri Film Konusu, Oyuncuları: Bruce Willis Filmleri
3- Prometheus Film İzle: 2012 Bilim Kurgu Filmleri Evrenin Geleceği

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..