Köstebek - The Departed Konusu, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ekim 2019 Pazartesi

Köstebek - The Departed Konusu, İncelemesi

Köstebek - The Departed Konusu, İncelemesi - Kurgu Gücü
Köstebek - The Departed Konusu, İncelemesi
Köstebek orijinal adıyla The Departed, binlerce kişinin film önerisi sorduğunda önerdiği Leonardo DiCaprio filmlerinden bir tanesidir. Herkes tarafından izlenmesi önerilen bu filmi bu kadar önemli yapan nedir? İşte Köstebek filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir, vizyon tarihi nedir? gibi tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında inceledik.


24 Kasım 2006 tarihinde vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda efsane adam Martin Scorsese oturuyor. Abd yapımı polisiye ve dram filmleri arasında yer alan film tam tamına 2 saat 30 dakika sürüyor. Başrollerinde Leonardo DiCaprio'nun yanı sıra Matt Damon, Jack Nicholson gibi isimlerde yer almaktadır. Senaryosunu William Monahan kaleme alırken yapımcılığını ise Brad Grey, Brad Pitt, Graham King ve Gianni Nunnari gibi isimler üstlenmiştir.

Bakınız = Zindan Adası - Shutter Island Konusu, İncelemesi

Köstebek Film Oyuncuları

Billy Costigan rolünü Leonardo DiCaprio, Colin Sullivan rolünü Matt Damon, Frank Costello rolünü Jack Nicholson, Digman rolünü Mark Wahlberg, Oliver Queenan rolünü Martin Sheen, Brown rolünü Anthony Anderson, Madeleine rolünü Vera Farmiga ve Mr. French rolünü ise Ray Winstone canlandırmıştır.

Köstebek Film Konusu

Polis ile mafya arasında dönen amansız savaşı konu olarak ele alan Köstebek, oldukça uzun seneler boyunca mafya tarafından polis teşkilatının içine sızmak için yetiştirilen adamlar teşkilat bünyesinde oldukça iyi konumda yer almaktadırlar. Tabi polis teşkilatı da aynı bu yöntem ile yetiştirmiş olduğu adamları da mafyanın içinde resmen elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaktadır. İşte buradaki asıl aksiyon her iki tarafında içinde Köstebek olduğunu fark etmesiyle başlıyor. Hem mafya hem de polis teşkilatı içlerinde Köstebekler olduğu anlaşıldığı zaman köstebekler ölümle burun buruna kalıyor.

Orijinal Adı: The Departed
IMDb Puanı: 8,5/10
Türü: Polisiye, Dram
Oyuncuları: Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson
Yönetmen: Martin Scorsese
Yayın Tarihi: 2006
Beyazperde Puanı: 4,5/5

İlginizi Çekebilir
1- Başlangıç - Inception Konusu, İncelemesi
2- Ayın Gölgesinde - In the Shadow of the Moon Filmi İncelemesi
3- Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..