Ücretsiz Blog Kurmak İsteyenlere Bedava 7 Blog Kurma Sitesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ekim 2020 Çarşamba

Ücretsiz Blog Kurmak İsteyenlere Bedava 7 Blog Kurma Sitesi

Ücretsiz Blog Kurmak İsteyenlere Bedava 7 Blog Kurma Sitesi - Kurgu Gücü
Ücretsiz Blog Kurmak İsteyenlere Bedava 7 Blog Kurma Sitesi
Ücretsiz blog kurmak isteyen binlerce belki de milyonlarca kişi vardır fakat ne yapması gerektiğini bilmiyordur. İşte bizde yeni blog kurmak istiyorum diyenlere hangi sitelerde ücretsiz bir şekilde kurabilecekleri blog kurma sitelerinden bahsedeceğiz.

Blog açmak herkesin isteyebileceği bir şey fakat maliyetlerin fazla olmasından dolayı ücretsiz blog açmak daha mantıklı geliyor ve bu doğrultuda ilerleme kararı alıyorlar. Para kazanma amaçlı ücretsiz blog açanlar acaba para kazanabilir miyim diye merak ediyor.. İşte bunun cevabı "6 Madde İle Ücretsiz Blog Açmak Para Kazandırır Mı" adlı konumuzda saklı.. Konumuzu okudunuz ve ücretsiz blog kurma kararı aldınız. Hangi sitede kuracağınız hakkında bir bilginiz de olmadığı için hemen araştırmaya koyuldunuz. Google amcaya ya da diğer arama motorlarına "Ücretsiz Blog Kurmak" diye yazıp arattınız.

Tabi karşınıza bu konu hakkında bilgi veren onca siteyle beraber ücretsiz blog kurma siteleri de çıktı fakat tam olarak hangileri olduğunu anlamadınız. Araştırmalar sonunda sitemizdeki konumuzu buldunuz ve bu noktaya kadar okudunuz. Hadi fazla lafı uzatmadan sizlere ücretsiz blog site açma hakkında bilgiler sunalım.


Blogger.com Ücretsiz Blog Kurmak

İnternet ortamında ilk blog hizmeti sağlayan ve 2 milyondan fazla üye sayısına sahip olan blogger, 23 Ağustos 1999 tarihinden bu yana kullanıcılara ücretsiz blog kurmak için hizmet veriyor. Çok rahat ve kullanışlı paneli sayesinde hiç zorlanmadan ücretsiz blog kurabilirsiniz. Blogger üzerinden blog kurmak için blogger konuları linkine tıklayarak bilgiler edinebilirsiniz. Daha önceleri pek imkan sunulmayan blogger, kendini geliştirdi ve neredeyse wordpress kadar kaliteli temalar ve kullanış imkanı sağladı.
Alexa trafik rankında global sıralamada 158. Hindistan'da ise 54. sırada yer alıyor. Sitenin aldığı backlink sayısı ise 6,109,734 gibi mükemmel bir rakam.. Blogger üzerinden blog nasıl açılacağını bilmeyenler "Blog Kurmak İsteyenlere Adım Adım Blog Nasıl Kurulur | Görsel Anlatım" adlı konumuza göz atabilirler.



Wordpress.com Ücretsiz Blog Kurmak

Belki de blogger mı wordpress mi ikilemi arasında kalınmış olmasının en büyük sebebi de wordpress ücretsiz blog kurma özelliği sunuyor olmasıdır. 21 Kasım 2005 senesinde kurulan Wordpress'in ücretsiz olarak blog kurma özelliği sayesinde bir çok webmaster sonuna kadar bu fırsatın tadını çıkarıyor. Sizlerde ücretsiz bir şekilde sitenizi oluşturup içeriklerini girmeye başlayabilirsiniz. Eğer olur da daha profesyonel olmak isterseniz panelinizde yer alan yükseltme seçenekleri ile ücretli bir şekilde yükseltme yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Wordpres mi Blogger mı İkileminde Kalanlara Avantaj ve Dezavantajlar

Tumblr.com Ücretsiz Blog Kurmak

En popüler blog kurma siteleri arasında yer alan Tumblr ile ücretsiz blog kurmak çok kolay. İster açtığınız sitenizin içeriklerinin linkini paylaşarak paravan bir blog kurun, isterseniz de kendinize özel bir içerik paylaştığınız blog kurun. Tamamen ücretsiz bir şekilde blog kurabildiğiniz bir platformdur.. Ayrıca diğer blogları da takip etme imkanı olan site sayesinde daha geniş kitlelere ulaşma imkanınız oluyor.
Alexa değeri globalde 77. sırada Amerika da ise 55. sırada yer alan Tumblr.com, toplamda 465,034 tane backlinke sahip.

İlginizi Çekebilir = Blogger'ı Wordpress'e Taşırken SEO Kaybetmemek İçin Yapılması Gerekenler

Medium.com Ücretsiz Blog Kurmak

Eskilerden beridir oldukça çok adı konuşulan ve hala da en iyi şekilde hizmet vermeye devam eden paravan bir blog kurabileceğiniz sitedir. Aslında burada hikaye oluşturma şeklinde makaleler paylaşarak ilerliyorsunuz ve yazdığınız hikayeler oldukça kısa bir süre içerisinde indexlenip google da iyi noktalarda yer alıyor. Burada makaleler paylaşarak medium.com sitesinin ortaklık programına katılarak da para kazanma imkanınız mevcuttur. Genelde burası asıl blogların yazılarının pazarladığı paravan blog olarak daha çok tercih ediliyor. Yani ücretsiz blog kurmak için uygun denebilecek sitelerden bir tanesidir.
Alexa globalde 98. sırada Amerika da ise 75. sırada yer alan Medium.com, tam tamına 8,455 adet backlinke sahiptir. Siteye üye olmayı bilmeyenler için "Medium.com'dan Ücretsiz Kaliteli Backlink Alma Yöntemleri" yazdığımız konuyu inceleyerek bilgi edinebilirsiniz.



Weebly.com Ücretsiz Blog Kurmak

Kullanışlı paneli sayesinde kendinize harika bir blog kurabileceğiniz weebly, aynı wix benzeri bir alt yapıya sahip desek doğru olacaktır. Ücretsiz blog kurma siteleri listemde weebly.com olmazsa olmaz diye düşündüm. Kendinize ücretsiz bir domain seçiyorsunuz, tabi bu aynı blogspot, tumblr gibi uzantılı olan weebly uzantısı içeriyor. Misal kurgugucu.weebly.com şeklinde bir uzantıya sahip oluyorsunuz. Bunu isterseniz yükseltip profesyonel bir alan adı ile bağlayabilirsiniz. Sitenizi düzenleyip içerikler girerek ücretsiz bir şekilde para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Alexa globalde 303. sırada Amerika'da ise 150. sırada yer alan weebly.com, tam olarak 10,710 backlinke sahip.. Siteye nasıl üye olunacağını bilmeyenler "Weebly.com’dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri" adlı konumuzu inceleyerek detaya ulaşabilirler.


Wikidot.com Ücretsiz Blog Kurmak

Diğer sitelere göre biraz daha az tercih edilen wikidot.com sitesi de ücretsiz blog kurmak isteyenler için iyi tercihlerden bir tanesi diyebiliriz. Üyeliğinizi gerçekleştirip sitenizi düzenleyebilirsiniz. Düzenleme işleminde sonra yazılarınızı yazıp paylaşarak kendinize ücretsiz blog kurmuş olacaksınız.
Alexa sıralamasında globalde 3,090. sırada Amerika'da 1,342. sırada yer alan wikidot.com, tam tamına 29,107 tane backlinke sahip. Siteye üye olmayı bilmeyenler dilerse "Wikidot.com'dan Ücretsiz SEO Backlink Alma Yöntemleri" adlı yazdığımız makalemizi inceleyerek hem backlink hemde üye olma konusunda bilgi edinebilirler.

+BONUS
Livejournal.com
Blog ve köşe yazısı yazma imkanı sunulan bir sitedir. Site hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayınız.

+ŞANS BONUSU
Bedava-sitem.com İle Site Kur
Sizlere belki de şuana kadar gördüğüm en harika ücretsiz site kurma sitelerden bir tanesi olan www.bedava-sitem.com hakkında bahsetmek istiyorum. Tamamen ücretsiz bir şekilde site kurabilir ve herhangi bir ödeme yapmadan kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer kurduğunuz siteyi farklı eklentilerle desteklemek isterseniz ve kendi kitlenize hitap eden profesyonel ve ticari bir alan oluşturma şansını benzer platformlara oranla uygun fiyatlarla yakalayabilirsiniz. Kullanımı kolay arayüzü ile programlama bilmeden, mobil uyumlu ve harika web tasarım şablonlarıyla kendinize site kurmak istiyorsanız, hadi hemen www.bedava-sitem.com site kur adresine tıklayın ve hayalinizdeki profesyonel ve ücretsiz web sitesine ulaşın..

Değerli takipçilerimiz ve ziyaretçilerimiz, sizlere bu makalemize ücretsiz blog kurma siteleri listesi hazırladık. Umarım işinize yarayacak bir makale olmuştur. Bana siz hangi site üzerinden blog kurmamızı tavsiye edersiniz diye soracak olursanız, bizler ya wordpress ya da blogger üzerinden blog sitesi kurup diğer siteleri ise paravan olarak değerlendirmenizi tavsiye ederim. Yine sizin insiyatifinize kalmıştır. Peki sizler hangi bedava blog kurma sitesini tercih edeceksiniz ya da ettiniz? Bizlerle konumuz altında yorum olarak paylaşırsanız seviniriz.


İlginizi Çekebilir
1- Backlink Sorgulama Siteleri: Rakiplerinizin Backlinklerini Öğrenin!
2- Kaliteli Backlink Alınabilecek Alexa Değeri Yüksek Siteler: Top 40
3- Dünyanın En Pahalı Alan Adları: Satılmamış En Pahalı +250 Domain
4- PUP Potansiyel Olarak İstenmeyen Yazılım Nedir, Zararlı mıdır?

Bu konu 7 Ekim 2019'da yazılmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..