Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Kasım 2019 Cumartesi

Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı? - Kurgu Gücü
Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?
Dünyaca tanınan Gigi Hadid kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Genç yaşına rağmen dünyanın birçok yerinden tanınan Gigi Hadid hakkında merak edilen birçok şey var. Bunların başında ise Gigi Hadid sevgilisi kim olduğu beraberinde Gigi Hadid boyu ne kadar olduğu ve Gigi Hadid yaşı kaç olduğu merak ediliyor. İşte bu konumuzda sizlere dünyanın en çok tanınan modellerinden bir tanesi olan Gigi Hadid'in hayatı hakkında bilgiler sunacağız.

Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?

Gigi Hadid, Abd'de yer alan Los Angeles şehrinde dünyaya gelmiştir. 23 Nisan 1995 tarihinde dünyaya gelen ve günümüzde dünyanın en çok tanınan modellerinden biri olan Gigi Hadid'in gerçek tam ismi Jelena Noura Hadid olarak bilinmektedir. Annesi Amerikan asıllı ve eski bir model olan Yolanda Foster, babası ise Filistinli Mohamed Hadid olan Gigi Hadid'in Anvar adında bir erkek kardeşi bir de Bella adında bir kız kardeşi vardır.

Gigi Hadid Okul ve Model Geçmişi

2000 senesinde annesi ile babası boşanan Gigi Hadid, liseyi Malibu High School'da okudu ve mezuniyetinin ardından da Amerikanın New York şehrine taşındı ve burada modellik hayatına atıldı. Eğitim hayatına New York şehrindeki The New School'da devam etti. Beraberinde ise Img modellik ajansında modellik yapmaya başladı. Henüz 2 yaşındayken Baby Guess reklamında oynayan güzel model, bundan yaklaşık 6 sene sonra 2012 senesinde aynı markanın reklam yüzü olmuştur.

Bakınız = Gördüğünüzde İnanmayacağız En İlginç 10 Kadın Çantası

Desigual markasının 2014 senesinde yaptığı defilede podyumda boy gösteren Gigi Hadid, çok bir zaman geçmeden dünyaca ünlü bir model halini aldı. Yine aynı senede Avustralyalı şarkıcı olan Cody Simpson'un 'Surfboard' adındaki şarkısının video klibinde yer alan Gigi Hadid, devamında 2015 senesinin başlarında ise Maybelline markasının kameralarında boy gösterdi. Yine aynı senede Pirelli takvimi için oldukça cesur pozla vererek kariyerinde resmen doruklara çıktı..

Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı? - Kurgu Gücü
Gigi Hadid Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?
Ünlü model Gigi Hadid, modelliği başlamasının ardından Chanel, Michael Kors, Max Mara ve Marc Jacops gibi birçok dünya çapında ünlü markaların defilelerinde podyuma çıktı.. Beraberinde Elle, Vogue, VMAN, Sports, Illustrated, Paper Magazine ve Schön gibi birçok dergide ve kapağında boy gösteren seksi ve güzel model Gigi Hadid, şimdilerde de moda dünyasında en tanınan kişilerden biri konumunda yer alıyor.

Gigi Hadid Victoria's Secret Fashion Show podyumunda kendisi gibi modellik yapan Kendall Jenner ile birlikte boy gösterdi.. 2015 senesinde Calvin Harris'in Ağustos ayında çıkan 'How Deep Is Your Love' adlı şarkısının video klibinde oynayan Gigi Hadid, en son Milona Moda Haftası'nda arkadaşı Kendall Jenner ile birlikte yer aldı. Gigi Hadid dizi ve filmleri de var. Bu diziler ve filmler arasında Those Wrecked By Success, Real Housewives of Beverly Hills ve Virgin Eyes gibi filmler yer alıyor..

Son olarak en çok merak edilenlerden bir tanesi de Gigi Hadid sevgilisi kim olduğudur. Genç model Gigi Hadid, Cody Simpson ile Joe Jonas ile sevgili olduktan sonra 2015 yılından 'One Direction' grubu ile tanınmış ve sonradan da gruptan ayrılan Zayn Malik ile günümüze kadar hala devam eden bir ilişkiye sahiptir.

İlginizi Çekebilir
1- Barbara Palvin Kimdir, Kaç Yaşındadır, Nerelidir ve Hayatı?
2- Moda Arama Motoru Glami Türkiye'de Aktif Hale Geçti
3- Miss Turkey 2018 Güzellik Yarışmasının Birincisi Şevval Şahin Oldu
4- Türkiye'nin En Çok Ziyaret Edilen 6 Alışveriş Sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..