AGİ ve Asgari Ücret Zammı 2020 Belli Oldu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Aralık 2019 Cumartesi

AGİ ve Asgari Ücret Zammı 2020 Belli Oldu

AGİ ve Asgari Ücret Zammı 2020 Belli Oldu - Kurgu Gücü
AGİ ve Asgari Ücret Zammı 2020 Belli Oldu
Asgari ücret zammı 2020 senesinde artıp artmayacağı ve artacaksa da ne kadar olacağı merak konusuydu. Bu merak en sonunda giderildi ve en sonunda oldukça kritik öneme sahip olan 4. ve son komisyon toplantısı sona erdi ve Aile ve Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından AGİ ve asgari ücret miktarı zammı 2020 ne kadar olacağı hakkında son dakika açıklaması geldi. İşte 2020 Asgari ücret zam oranı belli oldu mu, açıklandı mı? sorularının yanıtı..


Asgari Ücret Zammı 2020 ve AGİ Açıklandı ve Belli Oldu

2020 Asgari ücret zammı ne kadar olacak sorusu 7 milyona yakın işçiyi doğrudan ilgilendirirken 20 milyona yakın çalışan kişiyi ise dolaylı olarak merak ettiriyordu. Bu doğrultuda da en sonunda asgari ücret zammı hakkında yapılan toplantı sonrasında Zehra Zümrüt Selçuk tarafından AGİ ve asgari ücret miktarı zammı 2020 hakkında bilgi geldi. Zehra Zümrüt Selçuk, işçi ve işveren temsilcileri ile görüşme yaptı ve yeni asgari ücret oranı brüt 2 bin 943 TL olarak belirtilirken, net tutar ise 2 bin 324 TL olarak belirtildi.

Bakınız = Wikipedia'nın Türkiye'deki Erişim Engeli Kalkıyor

Hepimizin bildiği gibi Asgari Ücret Belirleme Komisyonu, asgari ücret zammı hakkında ilk görüşmeyi 2 Aralık 2019 tarihinde yaparken, ikinci görüşmeyi ise 17 Aralık 2019 tarihinde yapmıştı. Son toplantı da ise AGİ ile asgari ücret zammı hakkında ilk rakamlar TUİK tarafından dile getirilmişti. İşte bu doğrultuda da merakla beklenen AGİ ve asgari ücret zammı hakkında saat 14:00'te başlayan toplantının sona ermesinin ardından Çalışma Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından net ve brüt asgari ücret rakamı açıklandı.

İlginizi Çekebilir
1- Twitter Onaylanmış Hesap (Mavi Tik) Yapma Rehberi
2- Çin'in UFO Benzeri Helikopteri 2020'de Havalanacak
3- Martin Scorsese Filmleri: Martin Scorsese'ın Yönettiği En İyi 10 Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..