Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Şubat 2020 Perşembe

Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi

Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film İncelemesi
Will Smith filmlerine kaldığı yerden devam ediyor. 2020 filmleri arasına adını bir kez daha yazdırıyor. Bad Boys: Her Zaman Çılgın adlı film ile bir kere daha harikalar yaratmış diyebiliriz. Peki Bad Boys: Her Zaman Çılgın film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girmiştir, yönetmeni kimdir? gibi merak edilen tüm detayları Bad Boys: Her Zaman Çılgın film incelemesi ile sizler için ele aldık..


24 Ocak 2020 tarihinde vizyona giren Bad Boys: Her Zaman Çılgın, tam tamına 2 saat 4 dakikalık süreye sahip. Aksiyon filmleri ve komedi filmleri türünü barındıran filmin yönetmen koltuğunda Adil El Arbi ile Bilall Fallah birlikte oturuyor. Amerika yapımı filmin oyuncu kadrosunda Will Smith, Martin Lawrence ve Vanessa Hudgens gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Chris Bremner, Joe Carnahan ve Peter Craig kaleme alırken yapımcılığını ise Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad, Melissa Reid ve Will Smith birlikte üstlenmiştir.

Bakınız = Dövüş Kulübü - Fight Club Film Konusu, İncelemesi

Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Mike Lowrey rolünü Will Smith, Marcus Burnett rolünü Martin Lawrence, Kelly rolünü Vanessa Hudgens, Dorn rolünü Alexander Ludwig, Rafe rolünü Charles Melton, Rita rolünü Paola Nunez, Isabel rolünü Kate del Castillo ve son olarak Zway-Lo rolünü Nicky Jam canlandırmıştır.

Bad Boys: Her Zaman Çılgın Film Konusu

Aslında filmin konusunu kısaca açıklarsak, iki tane polis var ve bu polisler uyuşturucuya karşı savaş açarlar. İşte bütün konu bunun üzerinde ilerler.. Mike Lowery (Will Smith) ve Marcus Burnnet (Martin Lawrence) narkotik üzerinde sorumlu olan iki polistir. Mike, orta yaşından dolayı bir kriz içindedir ve bu krizin etkileriyle boğuşmaktadır. Marcus ise polis müfettişidir. Armando Armas ise uyuşturucu baronudur ve iki polis ise bu baronun peşine düşecektir. Tabi durum göründüğü kadar kolay değildir ve Armando'yu yakalamak oldukça zordur. Bakalım iki polis, soğukkanlı bir katil olan Armando'yu yakalamayı başarabilecekler mi?

Yeni vizyona giren 2020 filmleri arasında yer alan ve Will Smith'in başrolünde yer aldığı Bad Boys: Her Zaman Çılgın filmi hakkında bilinmesi gereken tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında ele aldık. Umarım aradığınızı bulabildiğiniz bir yazı olmuştur.

İlginizi Çekebilir
1- Ölmek İçin Zaman Yok - No Time To Die: Bond 5 Film İncelemesi
2- Wonder Woman 1984 Film İncelemesi
3- Replikalar - Replicas Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..