Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Mart 2020 Pazar

Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi

Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi
Türk filmlerinden bir tanesi olan Adanış: Kutsal Kavga filmi konusu nedir, ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? gibi merak edilen tüm detayları sizler için Adanış: Kutsal Kavga film incelemesi adı altında inceleyeceğiz.


2020 filmleri arasında yerini alan Adanış: Kutsal Kavga, 20 Mart 2020 tarihinde vizyona girmiştir. Aksiyon filmleri türünde olan filmin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh oturmaktadır. İsmail Filiz, Esra Bilgiç ve Baki İlhan gibi isimler filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Senaryosunu Baki İlhan'ın kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Şenel İlhan üstlenmiştir.

Adanış: Kutsal Kavga Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ise şu şekilde; İsmail Filiz, Esra Bilgiç, Baki İlhan, Serdar Deniz, Nevzat Yılmaz, Aslıhan Karalar, Turgay Tanülkü ve Cenk Kangöz gibi isimler filmde rol almıştır.

Adanış: Kutsal Kavga Film Konusu

Filmin konusu aslında çokta karmaşık değil. Adanmışlar adında bir grup vardır. Bu grup İstanbul'un fethinin sonrasında Türklerin eline geçen önemli bir sırrı korumaktadırlar. Canları pahasına da olsa bu sırrı korumak için herşeyi göze alan Adanmışlar grubu, sırrı ele geçirmek isteyen karanlık güçlerle oldukça zorlu bir mücadele içine girecektir.

Açıkçası filmin fragmanını izlediğimizde gerçekten Türklerin bu derece aksiyon dolu bir film ortaya çıkarması bizi şaşırttı. Gerçekten her anıyla izlenmeye değer bir film olacağını düşünüyoruz. Bu konuda sizlere Adanış: Kutsal Kavga film konusu, oyuncuları, yönetmeni, vizyon tarihi gibi detaylardan bahsettik.. Sizlerde film hakkında fikirlerinizi konumuzun altında paylaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Malazgirt 1071 Film İncelemesi
2- Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi
3- Life Is Beautiful - Hayat Güzeldir Film Konusu, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..