Vahşetin Çağrısı Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Mart 2020 Pazartesi

Vahşetin Çağrısı Film İncelemesi

Vahşetin Çağrısı Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Vahşetin Çağrısı Film İncelemesi
Orijinal adı The Call of the Wild olan Vahşetin Çağrısı, hem Jack London 1903 romanına hem de Twentieth Century Pictures'ın önceki 1935 film uyarlamasına dayanan bir film olmasıyla dikkat çekiyor. Peki Vahşetin Çağrısı film konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte Vahşetin Çağrısı hakkında merak edilen tüm detaylar konumuzda...


21 Şubat 2020 tarihinde vizyona girerek adını 2020 filmleri arasına yazdıran Vahşetin Çağrısı, hem Jack London 1903 romanına hem de Twentieh Century Pictures'ın 1935 film uyarlamasına dayanan Amerika filmlerinden bir tanesidir. 1 saat 40 dakikalık bir süreye sahip olan film, bizlere macera filmleri, dram filmleri ve aile filmleri türünü oldukça iyi sunuyor..Vahşetin Çağrısı filminin yönetmen koltuğunda Chris Sanders otururken oyuncu kadrosunda ise Harrison Ford, Omar Sy ve Dan Stevens gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunun orijinal fikri Jack London'a aitken kaleme alan Michael Green olarak dikkat çekmektedir. Filmin yapımcılığını ise James Mangold ile Erwin Stoff üstlenmiştir.

Vahşetin Çağrısı Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna geçecek olursak John Thornton rolünü Harrison Ford, Perrault rolünü Omar Sy, Hal rolünü Dan Stevens, Mercedes rolünü Karen Gillan, Judge Miller rolünü Bradley Whitford, Françoise rolünü Cara Gee, Edenshaw rolünü Michael Horse ve Katie Miller rolünü ise Jean Louisa Kelly canlandırmıştır.

Bakınız = Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi

Vahşetin Çağrısı Film Konusu

Filmde asıl kahramanımız bir kızak köpeğidir. Alaska'nın vahşi ve soğuk yaşam koşullarında hayatta kalma mücadele veren bir kızak köpeğini konu olarak işlemiştir. Buck adındaki bir kızak köpeği, kızak çekmek için Kaliforniya'daki yaşamından oldukça uzak bir yer alan Alaska'ya götürülür. Tabi ki oldukça mutlu bir yuvası olan ve bu yuvadan koparılınca yaşantısı resmen dağılan Buck, Alaska'nın zorlu yaşam koşullarına uyum sağlamaya çalışacaktır. Posta dağıtımı konusunda elbette çaylak olan Buck, zamanın ilerlemesiyle Alaska'nın bu zorlu dünyasına uyum sağlar. İşte Buck'ın bu vahşi hayata alışma süreci içerisinde başına gelen olaylar sonrasında kendi benliğini keşfetmesine olanak sağlayacaktır...

Ailecek izlenebilecek oldukça güzel bir film olan Vahşetin Çağrısı, kitaptan uyarlama olmasıyla da oldukça önem taşıyor. Eve bu konumuzda sizler Vahşetin Çağrısı film konusu, oyuncuları, vizyon tarihi, yönetmeni kimdir ve daha bir çok detaydan bahsettik. Sizlerde film hakkında görüşlerinizi konumuzun altında yorum olarak bildirebilir ve izleyecek olanlara yol göstermiş olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Salgın Film İncelemesi: Şok Eden Corona Virüs Filmi
2- Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi
3- Terminatör: Kara Kader Oyuncuları, Konusu, Film İncelemesi!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..