Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Mart 2020 Çarşamba

Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri

Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri - Kurgu Gücü
Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri
Orijinal adı The Grudge olan Garez, 2020 filmleri arasında yerini çok kısa bir zaman önce aldı. Peki Garez film konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte sizlere Garez filmi hakkında tüm detayları konumuzda hazırladık...


2020 filmleri arasında yer alan ve 21 Şubat 2020 tarihinde vizyona giren Garez, yaklaşık olarak 1 saat 34 dakika sürmektedir. Korku filmleri türünde yer alan filmin yönetmen koltuğunda Nicolas Pesce otururken oyuncu kadrosunda ise Andrea Riseborough, Demian Bichir ve John Cho gibi isimler yer alıyor. Amerika yapımı filmin senaryosunu Nicolas Pesce ile Jeff Buhler birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Takashige Ichise, Sam Raimi ve Robert G. Tapert üstlenmiştir.

Garez Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Detektif Muldoon rolünü Andrea Riseborough, Dediktif Goodman rolünü Demian Bichir, Peter Spencer rolünü John Cho, Nina Spencer rolünü Betty Gilpin, Faith Matheson rolünü Lin Shaye, Lorna rolünü Jacki Weaver, Dedektif Wilson rolünü William Sadle ve Mr Mathseon rolünü ise Frankie Faison canlandırmıştır.

Bakınız = Interstellar (Yıldızlararası) İncelemesi: 2014 Yapımı Bilim Kurgu Filmi

Garez Film Konusu

Bir eve bir ruh musallat olmuştur ve bu eve giren insanların başına gelen olayları konu olarak işleyen bir filmdir. Bekar bir kadın olan ve hemde anne olan bir kadın ile bir dedektifin mahallelerinde bulunan bir evdeki yaşanan cinayeti araştırmaları ile bütün olay başlar.. Banliyöde bulunan evde yaşayan genç anne, tüm ailesini evin içinde resmen katletmiştir. Bunun üzerine bu olayı çözmek için bir dedektif ve kadın görevlendirilir. Bu ikili cinayet perdesinin detayları araştırdıkça ve ilerlemeye başladıkça evin içinde yaşayanları ölüme mahkum eden hayalet tarafından lanetlendiği sırrını çözerler... Mahallesindeki bu laneti öğrenen bekar anne, hem kendi hem de oğlunu bu lanetli evde yer alan şeytani ruhlardan kurtarmak için oldukça zorlu bir savaş içine girecektir...

Korku filmleri arasında yerini alan Garez filmi konusu, oyuncuları, vizyon tarihi, yönetmeni gibi detayları sizler için konumuzda paylaştık. Sizlerde film hakkında fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak paylaşabilir ve filmi izleyecek olanlara fikir vermiş olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Bloodshot: Durdurulamaz Güç Film İncelemesi
2- Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi
3- Vahşetin Çağrısı Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..