Corona Virüs Testi Pozitif Çıkan Fatih Terim'den Tweet Geldi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Mart 2020 Perşembe

Corona Virüs Testi Pozitif Çıkan Fatih Terim'den Tweet Geldi

Corona Virüs Testi Pozitif Çıkan Fatih Terim'den Tweet Geldi - Kurgu Gücü
Corona Virüs Testi Pozitif Çıkan Fatih Terim'den Tweet Geldi
Geçtiğimiz günlerde Corona virüs testi pozitif çıkan ve şuanda da hala hastanede tedavisine devam edilen Fatih Terimsosyal medya üzerinde tweet atıp destek olan tüm herkese cevaben bir paylaşım yaptı.

Bildiğiniz üzere yeni tip koronavirüs yani Kovid-19 testi pozitif çıkan ve hala da hastanede tedavisi sürdürülen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, şuanda durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiğini belirtti.

İşte Fatih Terim'in sosyal medya hesabında yaptığı açıklama:

"O kadar güzel ve özel duygular içerisindeyim ki her duayı yüreğimde hissediyorum. Bu, hepimiz için bir sınav ve dualarınızla, güzel dileklerinizle aşacağız bu sınavı. İyiyim ve inşallah daha iyi olacağım. Elim kalbimde her birinize teşekkür ediyorum." diye paylaşımda bulundu.

Bizde Kurgu Gücü sitesi olarak hem Fatih Terim'e hemde Corona Virüs tanısı konmuş tüm herkese geçmiş olsun dileklerimizi ve Allah'a en kısa zaman için iyileşmeleri için dua ediyoruz. Aynı şekilde bu virüs sebebi ile ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine ise baş sağlığı diliyoruz.

İlginizi Çekebilir
1- Corona Virüsünden Korunmak İçin Yapılması Gereken 14 Madde
2- Corona Virüsü Nedir, Belirtileri, Tedavisi Nelerdir?
3- Nobel Edebiyat Ödülleri 2018 ve 2019 Sahiplerini Buldu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..