Samaritan Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Mart 2020 Cuma

Samaritan Film İncelemesi

Samaritan Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Samaritan Film İncelemesi
Samaritan filmi vizyona girmeye hazırlanan ve başrolünde Sylvester Stallone gibi kaliteli oyuncunun yer aldığı 2020 filmlerinden bir tanesidir. Peki Samaritan film konusu nedir, oyuncuları kimlerdir, ne zaman vizyona girecektir, yönetmeni kimdir? İşte Samaritan filmi hakkında tüm detaylar film incelemesi ile birlikte sizlerle..


Filmi aslında izlenebilir kılan ilk şey Sylvester Stallone olsa gerek. Henüz vizyona girmemiş olan film, 10 Aralık 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor. Yani 2020 senesi sonlarına doğru vizyona girecek.. Aksiyon filmleri ve fantastik filmler türünde yer alacak filmin yönetmen koltuğunda Julius Avery oturuyor. Amerika yapımı filmin oyuncu kadrosunda Sylvester Stallone, Martin Starr ve Pilou Asbaek gibi isimler yer alıyor.. Senaryosunu Bragi Schut'un kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını ise Braden Aftergood, Guy Riedel, Bragi Schut ve Sylvester Stallone birlikte üstlenmiştir.

Bakınız = En Çok İzlenen Romantik Aşk Filmleri: Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 10 Aşk Filmi

Samaritan Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna bakacak olursak aslında net olarak bilinen şu isimler var; Sylvester Stallone, Martin Starr, Pilou Asbaek, Dascha Polanco, Moises Arias ve Joe Knezevich..

Samaritan Film Konusu

Filmde yirmi önce bir savaş yapılmıştır ve bu savaşın sonrasında yok olduğu düşünülen bir süper kahramanın gerçekten de var olduğunu öğrenen bir gencin başından geçen olayları konu olarak işlemiştir.

Sylvester Stallone'den fantastik bir film vizyona girmeye hazırlanıyor. Rambo ile tanıdığımız ve En son Rambo 5 filmi vizyona girdikten sonra şimdi de karşımıza Samaritan adından yeni bir aksiyon dolu film çıkıyor.. Bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz.. Sizlerde film hakkında yorumlarınızı konumuz altında belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?
2- Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri
3- Adanış: Kutsal Kavga Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..