Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place 2 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Mart 2020 Cumartesi

Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place 2 Film İncelemesi

Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place 2 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place 2 Film İncelemesi
Serinin devam filmi olan Sessiz Bir Yer 2 filmi çok yakın bir zaman önce vizyona girdi. Peki Sessiz Bir Yer 2 filminin konusu nedir, ne zaman vizyona girmiştir, oyuncuları kimlerdir, yönetmeni kimdir? İşte sizler için Sessiz Bir Yer 2 filmi hakkında tüm detayları konumuzda paylaşıyoruz..


20 Mart 2020 tarihinde vizyona giren Sessiz Bir Yer 2, gerilim filmleri, korku filmleri ve fantastik filmler türünü bizlere yansıtıyor. Filmin yönetmen koltuğunda John Krasinski otururken oyuncu kadrosunda ise Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds gibi oyuncular yer alıyor. Amerika yapımı filmin senaryosunu yönetmen koltuğunda da oturan John Krasinski, Scott Beck ve Bryan Woods birlikte kaleme alırken yapımcılığını ise Bradley Fuller, Michael Bay ve Andrew Form üstlenmiştir..

Sessiz Bir Yer 2 Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Evelyn Abbott rolünü Emily Blunt, Marcus rolünü Noah Jupe, Reagan rolünü Millicent Simmonds ve Mysterious Man rolünü Cillian Murphy canlandırırken Djimon Hounsou da filmin oyuncu kadrosunda yer almıştır.

İlk filmde yönetmen de dahil olmak üzere Emily Blunt, Noah Jupe ve Millicent Simmonds'da yer almıştı. Yine devam filmi olan Sessiz Bir Yer 2'de de aynı kadroyla yola devam ediyorlar.

Bakınız = Korkunun Sesi - Echoes of Fear Film İncelemesi

Sessiz Bir Yer 2 Film Konusu

Serinin ilk filminde kendi güvenlikleri için seslerinden vazgeçmek zorunda kalan bir ailenin hikayesi konu olarak işlenmişti. Serinin ikinci filminde ise yine saldırıya uğramış olan o ailenin başından geçen olayları konu olarak işlemişler...

Bu tür filmleri genel olarak severim ve serinin ilk filmini de oldukça beğenmiştim. Muhtemelen bu filmde oldukça iyi olacaktır. Film vizyona girdi fakat henüz izleme imkanı bulamadım fakat filmin izlenmeye değer olduğunu düşünüyorum. Hele ki korku filmleri sevenlerin mutlaka izlemesini tavsiye ediyorum.. Böylelikle 2020 filmleri arasına bir film daha eklenmiş oluyor.

İlginizi Çekebilir
1- Garez Film İncelemesi: 2020 Korku Filmleri
2- Görünmez Adam - The Invisible Man Film İncelemesi
3- Saklambaç - Ready or Not Filmi İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..