Gece Saldırısı - Breaking In Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Nisan 2020 Pazar

Gece Saldırısı - Breaking In Film İncelemesi

Gece Saldırısı - Breaking In Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Gece Saldırısı - Breaking In Film İncelemesi
Gece Saldırısı 2018 filmleri arasında yer alıyor ve orijinal adı Breaking In olarak biliniyor. Gerilim kokusu olan Gece Saldırısı film yorumları oldukça merak ediliyor. O zaman gelin şimdi sizlerle Gece Saldırısı oyuncu kadrosu da dahil olmak üzere Gece Saldırısı film konusu gibi detayları inceleyelim.


Gece Saldırısı ne zaman vizyona girmiştir? diye de merak edenler olduğu için filmin 2018 senesinde gösterime girdiğini belirtebiliriz. Yani Gece Saldırısı sinemalar için yerini 2018 senesinde aldı.. 1 saat 28 dakikalık bir süreye sahip olan film, Abd yapımı olup yönetmen koltuğunda ise James McTeigue oturmaktadır. Gerilim filmleri türünde işlenmiş olan filmin oyuncu kadrosunda Gabrielle Union, Ajiona Alexus gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu Ryan Engle kaleme alırken, yapımcılığını ise William Packer, Gabrielle Union, James Lopez ve Craig Perry birlikte üstlenmiştir.

Bakınız = Şeker Adam'ın Laneti - Candyman Film İncelemesi

Gece Saldırısı Oyuncu Kadrosu

Fazla kişiden oluşmayan Gece Saldırısı oyuncu kadrosu ise şu şekilde; Shaun Russell rolünü Gabrielle Union, Eddie rolünü Billy Burke, Duncan rolünü Richard Cabral, Jasmine Russell rolünü Ajiona Alexus, Sam rolünü Levi Meaden, Glover Russell rolünü Seth Car, Maggie Harris rolünü Christa Miller-Lawrence ve Peter rolünü ise Mark Furze canlandırmıştır.

Gece Saldırısı Film Konusu

Babasından miras kalan büyük bir eve gidip oraya toparlamak ve sonrada satışını yapmak için evde giden anne ve çocuklarını evde büyük bir tehlike beklemektedir. Yolculukları sıradan giden aile eve geldiklerinde anne Shaun Russell evde bazı şüpheli durumlar olduğunu fark eder. Kendini kurtaran anne evde rehin alınan kızı Jasmine Russell ve Glover Russell'ı kurtarmak için kendi canını ortaya koyacaktır. Bakalım Shaun Russell çocuklarını kurtarabilecek mi?

Gece Saldırısı film yorumları arasında genelde TV filmi tadında olduğu söyleniyor olsa da gerilimi hissedeceğiniz ve bir annenin çocukları için kendi canını bile riske atacağını çok güzel işlemiş bir filmdir. Bizlerde bu güzel filmin sizler için Gece Saldırısı konusu, oyuncu kadrosu, yönetmeni gibi detaylarını bu konumuzda hazırladık. Sizlerde film hakkındaki fikirlerini konumuz altında yorum olarak bizlere iletebilirsiniz.

İlgili Konular
1- Cloud Atlas - Bulut Atlası Film İncelemesi
2- Organize İşler 2 Sazan Sarmalı
3- Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..