Jungle Cruise Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Nisan 2020 Pazar

Jungle Cruise Film İncelemesi

Jungle Cruise Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Jungle Cruise Film İncelemesi
Dwayne Johnson filmleri ve 2020 filmleri arasında yerini almaya hazırlanan Jungle Cruise, milyonlarca hayran tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.. Peki Jungle Cruise ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimlerdir, konusu nedir, yönetmeni kimdir? İşte sizlere Jungle Cruise filmi hakkında merak edilen tüm detayları konumuzda hazırladık.


24 Temmuz 2020 tarihinde vizyona girmeye hazırlanan film, macera filmleri türünde adını yabancı filmler kategorisine yazdıracak.. Yönetmen koltuğunda Jaume Collet-Serra'nın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Dwayne Johnson, Emily Blunt ve Jack Whitehall gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı filmin senaryosunu John Requa, Glenn Ficarra ve Patrick McKay kaleme alırken John Davis, John Fox, Dwayne Johnson ve Dany Garcia birlikte üstlenmiştir.

Jungle Cruise Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosuna gelecek olursak, Frank rolünü Dwayne Johnson, Lily Houghton rolünü Emily Blunt, Macgregor rolünü Jack Whitehall canlandırırken Edgar Ramirez, Jesse Plemons, Paul Giamatti, Quim Gutierrez ve Veronica Falcon gibi isimlerde filmin oyuncu kadrosunda yerini alıyor.

Bakınız = Dwayne Johnson Filmleri İçinde Mutlaka İzlenmesi Gereken 10 Film

Jungle Cruise Film Konusu

Lily Houghton bir kaşiftir ve yeni bir görev onu beklemektedir. Efsaneye göre Amazon'da bir ağaç vardır ve bu ağaç iyileştirme güçlerine sahiptir. Bu ağacı açmanı anahtarı ise ok ucu olarak bilinir. Kaşif Lily, ok ucunu bulur bulmaz bu efsane olarak anlatılan hikayenin doğru olmadığını anlamak adına hiç beklemeden yola çıkar. Lily'in ilk olarak yapması gereken nehirde bulunan bir geçide gitmektir. Bunun içinde Frank adındaki bir kaptan ile irtibata geçer. Frank bu yolculuğun oldukça tehlikeli olduğunu söylese de elbette kaşif Lily bu yolculuktan vazgeçmez ve Frank ile birlikte Amazon ormanlarında oldukça maceralı bir yolculuğa çıkar..

Son dönemlerde Dwayne Johnson'ı genelde ormanlı filmlerde görüyoruz. Buna özellikle Jumanji serisi örnek verilebilir. Tabi bu tür macera dolu filmleri seven biri olarak hele de işin içinde Dwayne Johnson kalitesinde bir oyuncu varsa elbette bu filminde harika olacağını düşünüyorum. Sizlerde film hakkında fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz. Biz kısaca Jungle Cruise vizyona tarihi ne zaman, oyuncuları kimler, konusu, yönetmeni gibi detaylardan sizlere bahsettik.

İlginizi Çekebilir
1- Fighting With My Family İncelemesi: 2019 Dwayne Johnson Filmleri
2- Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi
3- Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..