Araf 4: Meryem Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Nisan 2020 Cumartesi

Araf 4: Meryem Film İncelemesi

Araf 4: Meryem Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Araf 4: Meryem Film İncelemesi
Türk korku filmleri kategorisinde yer alan Araf 4: Meryem, çok yakın bir zaman içinde vizyona girdi. Peki Araf 4: Meryem ne zaman vizyona girdi, oyuncuları kimler, konusu nedir, yönetmeni kimdir? İşte sizlere Araf 4: Meryem filmi hakkında tüm detayları konumuzda hazırladık..


13 Mart 2020 tarihinde vizyona giren film kendini 2020 filmleri arasında yazdırdı ve yaklaşık olarak 1 saat 21 dakika sürüyor. Korku filmleri türündeki filmin yönetmen koltuğunda Gökhan Arı oturuyor. Türk sinemasına Araf 4: Meryem ile bir yenisi daha eklenmiş oluyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Berrak Öztekin, Derya Şen ve Damla Özovalı gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu yine yönetmen koltuğunda oturan Gökhan Arı kaleme almıştır.

Araf 4: Meryem Film Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ise çokta fazla değil. Berrak Öztekin, Derya Şen, Damla Özovalı ve Efsun Akkurt gibi isimler filmde rol almıştır.

Bakınız = Sessiz Bir Yer 2 - A Quiet Place 2 Film İncelemesi

Araf 4: Meryem Film Konusu

Bu tür filmlerin genelinde zaten kaldığı evde tuhaf olaylara denk gelen insanlar anlatılıyor. Araf 4: Meryem filminde de kaldığı evde tuhaf olaylara şahit olan genç bir kadının hikayesini konu olarak işlenmiştir. Meryem adındaki genç bir kadın, öğretmenliğe yeni başlamıştır. Beraberinde öğretmen olan arkadaşı Güzide ile sakat oğlu ve bir kızı olan teyzesi Nurten ile birlikte kalmakta olan Meryem, ilk zamanlarda hayatında beklemediği bir şey yoktur ve her şey yolundadır. Tabi bir zaman sonra yaşadığı evde tuhaf şeyler olduğuna tanık olur fakat bu tuhaflıkların psikolojik olduğunu düşünen Meryem, kendi gibi öğretmen arkadaşının da bu tür tuhaf olaylara tanık olduğunu duyunca daha da panik içine girer. Meryem panik içinde bu yaşananları öğrenmeye çalışırken, teyzesi Nurten'in bu tuhaflıklardan haberi vardır. Geçmişte yaşananları bilen Nurten, bu sırların günahlarını genç kadın Meryem'e ödetecektir.

Türk filmleri arasında yer alan Dabbe, Siccin de dahil olmak üzere Araf 4: Meryem'i de izlemeyeceğim. Çünkü bu tür filmleri daha doğrusu Türk korku filmlerini pek sevmediğimi söylesem doğru olacaktır. Tabi sevenler için izlenebilecek bir film olabilir. Biz sizler bu konumuzda Araf 4: Meryem vizyona tarihi, konusu, oyuncuları, yönetmeni, filmin süresi gibi detayları verdik. Sizlerde film hakkında yorumlarınızı konumuz altında belirterek diğer ziyaretçilerimize ve takipçilerimize filmi izleyip izlememe hakkında fikir oluşturabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir
1- Müstakbel Damat Film İncelemesi
2- Samaritan Film İncelemesi
3- Kara Noel Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..