SARS-COV-2 Virüsü İzole Edildiği Açıklandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Nisan 2020 Pazartesi

SARS-COV-2 Virüsü İzole Edildiği Açıklandı

SARS-COV-2 Virüsü İzole Edildiği Açıklandı - Kurgu Gücü
SARS-COV-2 Virüsü İzole Edildiği Açıklandı
Bilim insanları en sonunda Corono Virüsünü yenmek için ilk adımı atmış oldu. SARS-COV-2 virüsünü izole etmeyi başaran bilim insanları COVID-19 yani koronavirüse karşı serum, ilaç ve aşı üretmek için ilk adım olan SARS-COV-2 virüsünü izole etmeyi başardı..


Yapılan açıklamalar doğrultusunda; Ankara Üniversitesi, Prof. Dr. Aykut Özkul'un yeni tip koronavirüse (COVID-19) karşı serum, aşı ve ilaç üretmenin ilk adımı olan SARS-COV-2 virüsünü izole etmeyi başardığını açıkladı.

Ankara Üniversitesi, büyük bir adım attı ve dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın ölümüne neden olan ve 100 binlerce vakanın bulunduğu Corona Virüsünü yenmek için en büyük adımı atmayı başardı. SARS-COV-2 virüsünü izole etmeye başaran Ankara Üniversitesi, bu sayede koronavirüse karşı serum, aşı ve ilaç üretebilmek adına büyük bir adım attı.

Milletimiz için büyük bir haber. Umarım bu sayede bu zor zamanları atlatacağımız günler gelir ve yine eskisi gibi rahatça dışarıya çıkabiliriz. Evet #birliktebasaracagiz

İlginizi Çekebilir
1- Corona Virüs Nedeniyle Evde Kalanlara Vakit Geçirme Yolları
2- Salgın Film İncelemesi: Şok Eden Corona Virüs Filmi
3- Corona Virüsünden Korunmak İçin Yapılması Gereken 14 Madde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..