Ölümcül Deney 7 - Resident Evil 7 Ne Zaman Çıkacak? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Nisan 2020 Çarşamba

Ölümcül Deney 7 - Resident Evil 7 Ne Zaman Çıkacak?

Ölümcül Deney 7 - Resident Evil 7 Ne Zaman Çıkacak? - Kurgu Gücü
Ölümcül Deney 7 - Resident Evil 7 Ne Zaman Çıkacak?
Ölümcül Deney filmi meraklıları olarak hepimiz acaba Ölümcül Deney 7 çıkacak mı? diye merak ediyoruz. Bildiğiniz üzere Umrella şirketinin ortaya çıkardığı ve bir hırsızın Hive binası içine saldığı bir T-Virüs sebebiyle insanlık yok olma noktasına gelmiş fakat Alice'e enjekte edilen T-Virüsün Alice'i daha güçlü yapması sonucunda insanlığın sonunun gelmesini engelleyecek güç olduğunu biliyoruz.. Peki Resident Evil 7 çıkacak mı? Çıkacaksa ne zaman çıkacak? İşte detaylar..

Resident Evil serisini belki de 5 defa izlemiş biri olarak kendime sürekli keşke devamı olsa da izlesek diyorum fakat bir filmin serisi ne kadar uzarsa film zevkinin de o kadar düştüğünü düşüyorum. Çünkü bir süre sonra konunun sonu geliyor ve film saçmalamaya başlıyor. Bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyor olabilirim fakat genel olarak filmlerde böyle oluyor. Bunlara en büyük örnek bence Çakallarla Dans 5 filmi diyebilirim. Resmen saçmalamışlar..


Her neyse konumuza dönecek olursak, Ölümcül Deney 7 filminin de çıkması biraz mantıksız olacaktır. Nedeni ise Resident Evil 6 filminde başından beri süre gelen olaylar net bir şekilde açıklığa kavuşturulmuş ve sonuca bağlanmıştı. Bu nedenle yeni filmi çıkması biraz suyunu çıkarmak gibi olur fakat kaliteli bir senaryo ile yeni bir film daha çekilme ihtimali de olabilir. Sen boşver kendi fikrini Ölümcül Deney 7 çıkacak mı çıkmayacak mı? ondan haber ver diyorsanız, konumuzu okumaya devam edin..

Bakınız = Yabancı Filmler İzlemek İsteyenlerin Keşke Bitmeseydi Diyeceği Filmler

Şimdi hepimizin aklını Ölümcül Deney 7 varmı? sorusu kurcalıyor. Bu sorunun yanıtı aslında verilmiş diyebiliriz. Nasıl mı? Ölümcül Deney filminin yönetmeni Johannes Roberts, filmin yeniden çekileceğini duyurmuştu. Bu nedenle de yakın gelecekte yani en az bir 20 yıl daha Ölümcül Deney 7 filmi söz konusu olmaz.. Şuan bu konu hakkında bet bir açıklama olmasa da serinin yeniden çekilecek olması demek uzun bir süre 7. filmi gelemeyecektir. Peki Ölümcül Deney serisi yeniden mi çekilecek? Onu öğrenmek için 'Ölümcül Deney Serisi Yeniden Çekilecek' adlı konumuza bakarak öğrenebilirsiniz..

İlgili Konular
1- Cloud Atlas - Bulut Atlası Film İncelemesi
2- Rezervuar Köpekleri - Reservoir Dogs Film Konusu, İncelemesi
3- Film Önerileri: Mutlaka İzlenmesi Gereken 60+ Film Tavsiyesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..