Resident Evil - Ölümcül Deney Yeniden Çekilecek - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Nisan 2020 Salı

Resident Evil - Ölümcül Deney Yeniden Çekilecek

Resident Evil - Ölümcül Deney Yeniden Çekilecek - Kurgu Gücü
Resident Evil - Ölümcül Deney Yeniden Çekilecek
Milla Jovovich'in başrolünde yer aldığı Ölümcül Deney filminin 7. filminin çıkması beklenirken filmin yönetmeni Johannes Roberts, film serisinin yeniden hayata geçirileceğini duyurdu. Gişe olarak güzel bir başarı elde eden film, eleştirmenler tarafından başarısız bulunmuştu. Bunun üzerine filmin yönetmeni Johannes Robets, Resident Evil serisinin bir defa daha Reboot filmi ile tekrar sinemaya aktarılacağını açıkladı..


Film serisi, ilk defa 1996 senesinde uyarlanarak 2002 senesinde hayata geçirilmişti. En son ise 2017 senesinde filmin altıncısı olan Resident Evil: The Final Chapter ile seriye son verdiğini biliyoruz.. İşte son verilmesinden gişede başarılı olmasına rağmen eleştirmenler tarafından olumsuz eleştiri alan Ölümcül Deney serisi baştan çekilmeye karar verildi. Ölümcül Deney serisinin eski yönetmeni Paul W.S. Anderson olduğunu biliyoruz. Resident Evil Reboot filminin yönetmeni ise  47 Meters Down, 47 Meters Down: Uncaged, Storage 24, Darkhunters, Forest of the Damned gibi yapımlardan da tanıdığımız Johannes Roberts oturacak..

Bakınız = Siyah Giyen Adamlar 4 Global Tehdit 2019 Hd Film İzle Tadında

Resident Evil Reboot film oyuncu kadrosunda henüz kimlerin olacağı belli değil. Ayrıca filmin yeni yönetmeni Johannes Roberts film hakkında "Aktif bir şekilde geliştirme aşamasındayız. Onlara bir destek attım ve gerçekten çok sevdiler. Konuştuğumuz gibi hızlıca ilerliyoruz gerçekten. Her daim bu konu için ofisteyim. Film çok korkunç olacak. Video oyunlarının köklerine dönüyoruz. Şimdilik bundan fazlasını söyleme iznim yok. Ama çok eğlenceli olacak." şeklinde açıklamalarda bulundu..

Peki Ölümcül Deney film konusu tam olarak ne ile alakalıydı? İlk filmine baktığımızda Racoon Şehrinin dışında Umbrella Corporation adında bir şirketin yönettiği, Hive adında genetik araştırmaların yapıldığı bir merkez vardı. Araştırmalar arasında en önemli projelerden bir tanesi de T-virüs adında sahip bir virüstü. Bu virüsü bir hırsızın ele geçirmesi ve Hive'ın içerisine salması sonrasında, Red Quinn adındaki yapay zeka bu virüsü kontrol edemez ve Hive içerisinde bulunan herkesi öldürür. Ardından virüsün dışarı çıkmasını engellemek için bütün kapıları kapatır. T-virüsün etkisiyle zombiye dönüşen Hive çalışanları, Red Quinn'in kontrolünde kapalı olarak tutulmaktadır. Fakat Hive giren bir ekibin Red Quinn'i durdurması sonrasında bütün kapılar açılır ve olaylar gelişir..

İlgili Konular
1- Yırtıcı Kuşlar Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
2- Paranormal Activity 6 Ne Zaman Çıkacak?
3- Her Yerde Sen 10. Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..