Adsense Reklam Geliri Neden Düştü? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Nisan 2020 Perşembe

Adsense Reklam Geliri Neden Düştü?

Adsense Reklam Geliri Neden Düştü? - Kurgu Gücü
Adsense Reklam Geliri Neden Düştü?
Muhtemelen birçoğunuz son zamanlarda Adsense reklam geliri neden düştü? diye merak ediyor ve araştırmalar içine giriyorsunuz. Aslında bunun nedeni çok ortada fakat yine de ben bunu bilmiyorum diyenler için sebeplerinden kısaca konumuzda bahsedeceğiz.


ADSENSE REKLAM GELİRİ NEDEN DÜŞTÜ?

Hepinizi bildiği üzere ülkemizde maalesef Corona Virüs gibi büyük bir tehlike var. Bu da her yönde bizleri etkilediği gibi elbette reklam verenleri de bu konuda oldukça etkiliyor. Düşünün ki bir firmanız var fakat corona virüs nedeniyle işçilerinizi çalıştırma konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Bu durumda da firmanıza gelir gelmediği gibi giderler gitmeye devam ediyor.

Bakınız = Google Adsense Otomatik Reklamlar Artık Yeni ve Özelleştirilebilir

İşte bu sebepten dolayı firma bazı şeyleri kesmesi gerekiyor ve bunlar içinde internet reklamlarının durdurulması oluyor. Reklamlar durdurulunca de elbette ki kısıtlı reklam verenle Adsense reklam geliri düştü demek çok doğru olacaktır. Taa ki corona virüs durumları yoluna girmeye başlayana kadar..

Herkes evinde izlenmem arttı ama adsense reklam geliri düştü bir türlü de artmıyor diyebilirsiniz fakat 1 milyon görüntülenmeye 200 dolar alıyorsanız şimdi belki de 2 milyon izlenmeye 200 dolar alabileceksiniz. Zaten bu zor şartlarda akmasa da damlasın desek daha doğru olacaktır.

İlgili Konular
1- Adsense Tıklama Var Kazanç Yok Sorunu İçin 3 Başlıca Sebep
2- Adsense Alternatif Sitenize Reklam Alabileceğiniz 17 Reklam Sitesi
3- Adsense İçerik Sorunlarını Giderebilmeniz İçin Yapmanız Gereken Adımlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..