Ünlü Hintli Oyuncu 'Irrfan Khan' Hayatını Kaybetti - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Nisan 2020 Çarşamba

Ünlü Hintli Oyuncu 'Irrfan Khan' Hayatını Kaybetti

Ünlü Hintli Oyuncu 'Irrfan Khan' Hayatını Kaybetti - Kurgu Gücü
Ünlü Hintli Oyuncu 'Irrfan Khan' Hayatını Kaybetti
Khan'ın ölüm haberi sözcüsü tarafından duyuruldu. 'The Namesake' ve 'Pi'nin Hayatı' gibi daha birçok Hollywood filmlerinde boy gösteren dünyanın en ünlü Hintli oyuncularından biri olan Irrfan Khan, 53 yaşında hayatını kaybetti. Bu haberi duyan hayranları ise Irrfan Khan öldü mü gerçekten diye merak içine girdi.. İşte detaylar..


Daha önce birçok Hint filminde boy gösteren, bunun yanı sıra İngiliz filmlerinde de rol alan, genel olarak Irrfan adıyla bilinen Irrfan Khan, daha önce 'Pi'nin Hayatı' ve 'The Hamesake' gibi çeşitli Hollywood filmlerinde boy göstermişti. Yapılan açıklama sonrasında Hintli film yıldızı Irrfan Khan'ın hayatını kaybettiği haberi geldi..

Uzun süredir zaten kanserle savaştığı bilinen Irrfan Khan'ın ölüm haberini sözcüsü duyurdu. Ölüm haberiyle yakınları ve hayranları oldukça üzüldü. Daha önce Irrfan Khan, Saeed Jaffrey, Roshan Seth ve Om Puri gibi batı sinemasında da oldukça sağlam izler bırakan Hintli aktörlerden biri olmasıyla da bilinirdi..

İlginizi Çekebilir
1- Aziz Nesin'in Aramızdan Ayrılalı Tam Tamına 23 Sene Oldu
2- Dornaz Alfa Projesi Corona Virüse Çare Olabilir
3- Resident Evil - Ölümcül Deney Yeniden Çekilecek

Kaynak: cnnturk haber

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..