Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Mayıs 2020 Pazar

Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi

Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi - Kurgu Gücü
Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi
2020 filmleri arasında şimdi de romantik komedi türündeki Yanlış Missy filmi de dahil oluyor. Peki Yanlış Missy konusu nedir? Yanlış Missy ne zaman vizyona girmiştir? Yanlış Missy izlenebilecek bir film mi? İşte Yanlış Missy filmi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar film incelemesi konumuzda..


Yanlış Missy vizyon tarihi 13 Mayıs 2020 olarak biliniyor.. 1 saat 29 dakikalık filmin yönetmen koltuğunda Tyler Spindel otururken, oyuncu kadrosunda David Spade, Lauren Lapkus ve Nick Swardson gibi isimler yer alıyor. Abd yapımı film, romantik filmler ve komedi filmleri türlerini işlemiştir. Senaryosunu Kevin Barnett'in kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Allen Covert, Kevin Grady, Judit Maull ve Adam Sandler birlikte üstlenmiştir.

Yanlış Missy Oyuncuları

Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi - Kurgu Gücü
Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi
Tim Morris rolünü David Spade, Missy rolünü Lauren Lapkus, Nate rolünü Nick Swardson, yine Missy rolünü Molly Sims, Camille rolünü Candace Smith canlandırırken, Sarah Chalke, Geoffrey Pierson ve Vanilla Ice gibi isimlerde Yanlış Missy oyuncu kadrosunda yerini almıştır.

Bakınız = En Çok İzlenen Romantik Aşk Filmleri: Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 10 Aşk Filmi

Yanlış Missy Konusu

Film kısaca, hayallerin bir kadın düşleyen bir adamın, o hayalindeki kadınla tanışma hikayesini konu olarak işlemiştir. Tim Morris adındaki genç bir adam, en sonunda hayalindeki doğru kadını bulduğuna inanır. Olduğundan fazla heyecanlı olan Tim Morris, tanıştığı kadını daha iyi tanıyabilmek adına, kadını kendi şirketinin düzenlemiş olduğu geziye davet eder. Tabi işler bu noktada karışacak. Çünkü Tim Morris anlayacak ki, yanlış kişiye davet göndermiştir. ve uzun süredir mesajlaştığı kişi bambaşkadır..

Romantik komedi derler ya işte bu film tam da o tatta bir film desek yanlış olmayacaktır. Tabi bu izlenimlerimiz elbetteki Yanlış Missy fragman izleyerek oluştu. Sizler de film hakkında fikirlerinizi konumuz altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

İlgili Konular
1- Shailene Woodley'li Endings, Beginnings Film İncelemesi
2- Aşk Tesadüfleri Sever 2 Film İncelemesi
3- Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..