Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

20 Temmuz 2020 Pazartesi

Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi

Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Kesişen Dünyalar - Prityazhenie - Attraction Film İncelemesi
Filmi daha dün izledim ve sizlerle de film hakkında fikirlerimi paylaşmak istedim. O zaman gelin Kesişen Dünyalar konusu nedir? Kesişen Dünyalar oyuncuları kimlerdir? gibi detayları sizlerle film incelemesi adı altında paylaşalım..

26 Ocak 2016 tarihinde Rusya'da vizyona giren filmin adlarına baktığımızda kim yerde Attraction diyor, kimileri Çekim diyor, kimileri Cazibe diyor, kimileri ise Kesişen Dünyalar diyor ama en net sonucu elbette Prityazhenie filmi yazdığınızda bulabilirsiniz. 2 saat 17 dakika süren film, bizlere bilim kurgu filmleri türünde sunuluyor, fakat bunun yanı sıra aksiyon filmleri, gerilim filmleri gibi türleri de içinde barındırmıştır. Rus bilim kurgu filmlerinden bir tanesidir ve yönetmen koltuğunda Fedor Bondarchuk oturmaktadır. Filmin senaryosunu Oleg Malovichko kaleme alırken, yapımcılığını ise Alexabder Andryuschenko, Fedor Bondarchuk, Dmitriy Rudovskiy ve Mikhail Vrubel üstlenmiştir.

Prityazhenie Oyuncuları

Colonol Lebedey rolünü Oleg Menchikov, Artyom rolünü Alexander Petrov, Julia Lebedeva rolünü Irina Starshenbaum, Hijken rolünü Rinal Mukhametov ve Vice-Prime Minister rolünü ise Sergey Garmash canlandırmıştır.

Film Tavsiyesi = Uzaydan Gelen Fırtına - Geostrom Film İncelemesi

Prityazhenie Konusu

Uzayda meteorların düşerken bir uzay gemisine çarpmasıyla dünya atmosferine girmesi ve sonrasında Rus savaş jetlerinin bu uzay gemisine bomba saldırısı yapması sonrasında Moskova şehrinin büyük bir nüfusa sahip bölgesine düşer ve binlerce insanın ölümüne neden olur. Bu durum halkın ayaklanmasına neden olur. Henüz liseli bir genç kız olan Julia ise önce uzaylının kendisini kurtarması ve sonrasında da Julia'nın uzaylının hayatını kurtarmasıyla aralarında aşk yaşanır. Julia, uzaylı arkadaşının uzay gemilerini kendi gezegenine götürmesi için yardım edecek ve ona zarar vermek isteyenlere karşı oldukça zor bir mücadeleye girecektir.

Şimdi değerli takipçi ve ziyaretçilerimiz. Kesişen Dünyalar konusu aslında oldukça güzel görünüyor ve hatta filmin içindeki çoğu efekt için de oldukça zaman harcanmış gibi duruyor. Filmin geneli itibarıyla pek beğendiğimi söyleyemem fakat çokta kötü bir film diyemem. Hadi 10 üzerinden bir oylama yap derseniz ben 5 puan ile ortada kalırım. Tabi bir de şu da var ki filmin sonunda oldukça kaliteli bir mesaj veriliyor. En beğendiğim kısmı da orası oldu zaten. Yani özellikle filmin sonundaki o mesaj için Prityazhenie film izlemeye değer diyebilirim. Çokta fazla bir beklentiniz olmasın bence..

İlgili Konular
1- Korku Seansı 3 - The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film İncelemesi
2- Greenland Film Oyuncuları, Konusu: Film İncelemesi
3- The Legacy of the Bones - Kemiklerin Mirası Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..