Lanetli Konak (The Lodgers) Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

11 Eylül 2020 Cuma

Lanetli Konak (The Lodgers) Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

Lanetli Konak (The Lodgers) Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Lanetli Konak (The Lodgers) Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
Lanetli Konak filmi orijinal adıyla The Lodgers movie hakkında bazı bilgiler vereceğiz. Bu bilgiler arasında Lanetli Konak konusu nedir? Lanetli Konak oyuncuları kimlerdir? gibi detaylar yer alacak. Hadi o zaman başrolünde Charlotte Vega gibi güzel oyuncunun yer aldığı Lanetli Konak film incelemesi yapalım..


Lanetli Konak (The Lodgers) Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi

Endonezya'da 28 Şubat 2018 tarihinde vizyona giren korku filmleri arasında yer alan Lanetli Konak filmi yaklaşık olarak 1 saat 33 dakika sürüyor. Lanetli Konak filmi yönetmen koltuğunda Brian O'Malley oturuyor. İrlanda yapımı filmin oyuncu kadrosunda Charlotte Vega, Bill Milner, Eugene Simon gibi isimler yer alıyor. Lanetli Konak filmi senaryosunu David Turpin kaleme alırken yapımcılığını ise Shaked Berenson, Ruth Treacy, Patrick Ewald ve Julianne Forde birlikte üstlenmiştir.

Lanetli Konak Oyuncuları

Filmin oyuncu kadrosu ve rolleri şu şekilde: Rachel karakterini Charlotte Vega, Edward karakterini Bill Milner, Sean karakterini Eugene Simon, Bermingham karakterini David Bradley, Dessie karakterini Moe Dunford, Maura karakterini Deirdre O'Kane, Kay karakterini Roisin Murphy ve British Soldier karakterini ise Brendan O'Rourke canlandırmıştır.

Korku Filmi Tavsiyesi = Nicole Kidman'lı The Others - Diğerleri Film İncelemesi

Lanetli Konak Konusu

Sene 1920 ve İrlanda ülkesinin oldukça kırsal bir alanında yaşamlarını sürdüren Rachel (Charlotte Vega) ile Edward (Bill Milner) adındaki ikiz kardeşler, yaşadıkları konağı olağan dışı varlıklarla paylaşmaktadır. Gündüzler ikiz kardeşlerin olan bu konak, saat gece yarısına vurduğunda ise olağan dışı varlıkların oluyor. İşte bu varlıklar ikizlere 3 kural belirtmektedir. İlk kural, gece yarısı olduğunda ikizler yataklarında olmalıdırlar. İkinci kural, evlerine kapıdan içeri kimseyi almamalılar. Son kural ise, ikizlerden biri kaçmaya kalkarsa diğer kardeş tehlikeye girer. Günlerden bir gün, savaş sırasında bacağının bir kısmını kaybeden Sean ise köye döner. İşte köye dönmesiyle de işler oldukça değişecektir. Çok zaman geçmeden Sean (Eugene Simon) ile Rachel (Charlotte Vega) birbirlerine aşık olurlar. Tabi Rachel aşık olmaya başladıkça da şeytani varlığın kurallarını çiğnemeye ve artık bu durumun bozulması gerektiğini düşünmeye başlar. Bu da elbette işlerin daha da çok karışmasına neden olacaktır..

Lanetli Konak Film Yorumu

Açıkçası Lanetli Konak imdb puanı 5.1 olmasına aldanarak ve biraz da Charlotte Vega için izlediğim bu filmin beş para etmez olduğunu söylemek isterim. Müstehcenlik ve ensestliğin ön planda olduğu 10 üzerinden 2 puanı zar zor hak eden bir film olduğunu belirtmek isterim. Korku filmi kategorisine girip de içinde korkmanızı sağmak yerine tamamen sıradanlık içeren bir film diyebilirim. Mümkünse bu filmi izlemenizi tavsiye etmiyorum. He merak ettim merakım gitsin ve boş zamanım var diyorsanız izleyin, ama yine de boş zamana bile değecek bir film olduğunu düşünmüyorum. Bu filmi izleyeceğinize Project Power filmini izleyin daha çok tat alırsınız.

İlgili Konular
1- Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi
2- 47 Metre Derinde: Kafes Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
3- Hababam Sınıfı Yaz Oyunları Oyuncuları ve Konusu Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..