Project Power - Proje Film Konusu, Oyuncuları - Proje Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

8 Eylül 2020 Salı

Project Power - Proje Film Konusu, Oyuncuları - Proje Film İncelemesi

Project Power - Proje Film Konusu, Oyuncuları - Proje Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Project Power - Proje Film Konusu, Oyuncuları - Proje Film İncelemesi

Project Power movie Türkçe adıyla Porje filmi konusu nedir? Proje filmi oyuncuları kimlerdir? Proje filmi ne zaman vizyona girmiştir? İşte buna benzer Proje filmi hakkında merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizlerle paylaşacağız. Hadi o zaman gelin Netflix yapımı 2020 filmleri arasında yer alan Proje filmi incelemesini yapalım.


Proje, geçtiğimiz ayın yani 14 Ağustos 2020 tarihinde vizyona girmiştir. 1 saat 51 dakika gibi bir süreye sahip olan film, Abd yapımı filmlerden bir tanesidir. Filmin yönetmen koltuğunda Henry Joost ve Ariel Schulman birlikte otururken, oyuncu karosunda ise Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback gibi isimler yer alıyor. Bilim kurgu filmleri, gerilim filmleri ve aksiyon filmleri türlerini bir arada oldukça güzel işleyen Proje filmi senaryosunu Mattson Tomlin kaleme alırken, yapımcılığını ise Bryan Unkeless ile Eric Newman üstlenmiştir.

Project Power (Proje) Oyuncuları

Filmde Art karakterini Jamie Foxx, Frank karakterini Joseph Gordon-Levitt, Robin karakterini Dominique Fishback, Biggie karakterini Rodrigo Santoro, Newr karakterini Machine Gun Kelly, Gardner karakterini Amy Landecker, Captain Crane karakterini Courtney B. Vance ve Wallace karakterini Tait Fletcher canlandırmıştır.

Film Tavsiyesi = Prityazhenie 2 - Attraction 2 - Invasion 2020 Film İncelemesi

Project Power (Proje) Konusu

Filmin kısaca konusu şu ki, bir hap var ve bu hapı alıp kullanan 5 dakikalık bir güce sahip oluyor. Bu hapı her kullanan farklı bir güce sahip oluyor. İşte birkaç kişi de bu hapı ortaya çıkaranları durdurmaya falan çalışıyor. Konuyu biraz detaylandıracak olursak, New Orleans'ın sokaklarında oldukça gizemli işler dönmektedir. Bu iş gizemli hakkında olan söylentilerdir ve bu her yere yayılır. Hapı kullananlar birbirinden farklı süper güçlere sahip olarak ortaya çıkıyor. Tabi hapı kullanana kadar kimse ne olacağını bilmiyor. Hapın şehirde yayılması üzerine New Orleans şehrinde ciddi bir suç oranı artışına neden olur.. Bu sebeple yerel bir polis harekete geçer. Hapı ortaya çıkmasında sorumlu olan kişilerin peşine düşen bu polis, hem bir hap satıcısı hem de intikam arzusuyla yanıp tutuşan bir eski asker ile birlikte olur ve bu hapı ve çıkaranları ortadan kaldırmak için aksiyon dolu bir işe girişirler.

Project Power Film Yorumu

Filmi geçtiğimiz günlerde izleme fırsatım oldu ve aslında Limit Yok filmine biraz benzerliği olduğunu söyleyebilirim. Proje filmi konusu aslında bilim kurgu filmi tadını vereceğini belli ediyor. Tek bir türe değil de 3 türü birden işlemişler diyebiliriz. Film tavsiyesi olarak önerilir mi derseniz elbette izlenebilecek bir film olduğunu söyleyebilirim. Özellikle Project Power Türkçe altyazı olarak izlemeniz daha iyi olacaktır. Çünkü Project Power Türkçe dublaj olarak pek iyi seslendirme yapıldığını düşünmüyorum. Proje film oyuncuları ise rollerini iyi yaptıklarını düşünüyorum. Bazı sahneleri ile fantastik filmler türünü de oldukça andırdı..

İlgili Konular
1- Oda - The Room Film Konusu, Oyuncuları - Oda Film İncelemesi
2- Boyalı Kuş Film Konusu, Oyuncuları Film İncelemesi
3- Geçit - Portal Film Konusu, Oyuncuları - Geçit Film İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..