Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Eylül 2020 Çarşamba

Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı!

Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı!
Mourinho, İhtiyaç Molası İçin Tuvalete Giden Eric Dier'i Koşarak Çağırdı!

Tottenham ile Chelsea arasında oynanan İngiltere Lig Kupası maçı sırasında verilen 'İhtiyaç Molası' esnasında tuvaletini yapmaya giden Eric Dier'i soyunma odasından geri getirmek için giden Mourinho, "oyuncular tuvalete gitmek için zaman bulamıyor" dedi. Futbol sahalarında ilginç durumlarla karşılaşmaya devam ediyoruz..


Tottenham Chelsea arasında 29 Eylül 2020 tarihinde oynanan İngiltere Lig Kupası maçının 75. dakikasında verilen ihtiyaç molası sırasında tuvalete giden Eric Dier maça damga vurdu. Beraberinde ise Mourinho Eric Dier için soyunma odasını gidince daha da ilginç bir hal aldı ve gündemde en çok konuşulan olaylardan bir tanesi oldu.


Bakınız = Dortmund'un Augsburg'a 2-0 Yenildiği Maçta Erling Haland Tırnaklarını Yedi


İngiltere Lig Kupası'nı ise penaltılarda 5-4 galip gelen Mourinho'nun takımı Tottenham oldu. Turu getiren gol ise verilen ihtiyaç molasında tuvalete giden Eric Dier'i soyunma odasından koşarak çağırmaya giden Mourinho'nun Eric Dier'i alıp getirmesinden 3 dakika sonra geldi.


Jose Mourinho yaptığı açıklamada; "Bir futbolcu 48 saatte bir yeni bir maça çıkmamalı, bu yasaklanmalı. Dier maç ortasında tuvalete gitmek zorunda kaldı" şeklinde ifadeler kullandı.


İlgili Konular

1- Transfere En Çok Para Harcayan Takımlar: Dünya Top 10

2- Dünya Kupası'nın Düzenlendiği Ülkeler: 21 Kupa 16 Ülke

3- Futbol Kurallarında Önemli 8 Değişiklik Resmen Yapıldı


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..