Endless Film Konusu, Oyuncuları - Endless Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Ekim 2020 Salı

Endless Film Konusu, Oyuncuları - Endless Film İncelemesi

Endless Film Konusu, Oyuncuları - Endless Film İncelemesi
Endless Film Konusu, Oyuncuları - Endless Film İncelemesi

Romantik dram filmlerinden bir tanesi olan Endless filmi çok yakın zaman vizyona girmeye hazırlanıyor. Peki Endless film konusu nedir? Endless film oyuncuları nelerdir? İşte Endless ne zaman vizyona girecek gibi merak edilen tüm detayları sizler için film incelemesi adı altında konumuz içerisinde hazırladık.


Endless vizyona tarihi 29 Ekim 2020 tarihi olarak karşımıza çıkıyor. Romantik filmler ve dram filmleri türünde olan Endless filmi yönetmen koltuğunda Scott Speer oturuyor. ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda Alexandra Shipp, Nicholas Hamilton, Famke Janssen gibi isimler yer alıyor. Senaryosunu Andre Case'in kaleme aldığı filmin yapımcılığını ise Gabriela Bacher, Kevin DeWalt, Basil Iwanyk ve Erica Lee (II) birlikte üstleniyor.


Film Tavsiyesi = En Çok İzlenen Romantik Aşk Filmleri: Sevgilinizle İzleyebileceğiniz 10 Aşk Filmi


Endless Film Oyuncuları

Riley karakterini Alexandra Shipp, Chris karakterini Nicholas Hamilton, Chris'in annesi karakterini Famke Janssen, Richard karakterini Ian Tracey, Jenkins karakterini Patrick Gilmore, Helen karakterini Catherine Logh Haggquist, Chris'in babası karakterini Aaron Pearl, Auntie karakterini BJ Harrison, Julia karakterini Zoe Belkin, Nate karakterini Eddie Ramos ve Teri karakterini ise Barbara Meier canlandırıyor.


Endless Filmi Konusu

Ölümcül bir kaza sonrasında birbirine deli gibi aşık olan iki kişinin yollarının ayrılması olayına odaklanan bir filmdir. Chris, yaşadığı kaza nedeniyle ölüm ile yaşam arasında kalıyor. Bunun üzerine Riley'in yas tutmasını izleyip içi daha da yanan Chris, aradan bir zaman sonra Riley ile iletişime geçmenin bir yolunu bulur. Bu yol Riley'e yaşam ve ölümün de ötesinde olan mükemmel derecede duygusal ve keyif verici anlar yaşatacaktır. Tabi her güzel bir şeyin sonu olduğunu ve Chris'in Riley'den vazgeçmeyi öğrenmek zorunda kalacağı bir bir ders ile karşı karşıya kalacaktır.


Böyle bir hikayeye benzer daha önce Hayalet Sevgili adlı filmden hatırlıyor gibiyim. Romantik ve dram filmleri severler için güzel bir film olduğunu düşünüyorum. Endless film konusu olarak bu türdeki bir film için ideal tercihtir.


İlgili Konular

1- Yanlış Missy Film İncelemesi: 2020 Romantik Komedi Filmi

2- İkinci Şans 2016 Özcan Deniz ve Nurgül Yeşilçay Film İncelemesi

3- Bir Şans Daha Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi: Emilia Clarke

4- Adadaki Dehşet Film Konusu, Oyuncuları - SweetHeart Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..