Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ekim 2020 Cumartesi

Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi
Gitmesine İzin Ver (Let Him Go) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Bir kitap uyarlaması film ile daha karşınızdayız. Orijinal adı Let Him Go olan Gitmesine İzin Ver filmi konusu nedir? Gitmesine İzin Ver filmi oyuncuları kimdir? İşte vizyona yeni girecek olan Gitmesine İzin Ver filmi ne zaman vizyona girecek gibi merak edilen tüm detayları film incelemesi adı altında sizler için hazırladık.


6 Kasım 2020 tarihinde vizyona girecek olan Gitmesine İzin Ver filmi 1 saat 55 dakika süre sahiptir. Gerilim filmleri, polisiye filmler ve dram filmleri türünde işlenen filmin yönetmen koltuğunda Thomas Bezucha oturuyor. ABD yapımı filmin oyuncu kadrosunda Kevin Costner, Diane Lane, Lesley Manville gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosunu yönetmen koltuğunda oturan Thomas Bezucha kaleme alırken yapımcılığını ise Paul Mazur, Mitchell Kaplan ve Thomas Bezucha birlikte üstlenmiştir.


Gitmesine İzin Ver Film Oyuncuları

George Blackledge karakterini Kevin Costner, Margaret Blackledge karakterini Diane Lane, Blanche Weboy karakterini Lesley Manville, Lorna Blackledge karakterini Kayli Karter, Bill Weboy karakterini Jeffrey Donovan, Donnie Weboy karakterini Will Brittain, Peter Dragswolf karakterini Booboo Stewart, James Blackledge karakterini Ryan Bruce, Marvin Weboy karakterini Adam Stafford ve Sheriff Nevelson karakterini Bradley Stryker canlandırmıştır.


Film Tavsiyesi = Film Önerileri: Mutlaka İzlenmesi Gereken 60+ Film Tavsiyesi


Gitmesine İzin Ver Film Konusu

George emekli bir şerif, Margaret ise George'un eşidir. Oğullarını kaybeden çift, Montana'daki çiftliklerinden ayrılıp Dakota'da medeniyetten uzak yaşayan tehlikeli bir aile ile yaşayan genç torunlarını kurtarmaya karar verirler. George ile Margaret o ailenin evine vardığında, tehlikeli ailenin torunlarını serbest bırakmayacağını anlayacaklar.. Bakalım emekli şerif ve eşi torunlarını kurtarabilecek mi?


Larry Watson’ın aynı isimli romanından uyarlanan Let Him Go konusu pekte güzel değil gibi geldi. Kevin Costner'ın olması filmi bir daha izlenebilir yapsa da Gitmesine İzin Ver fragman izlediğimiz zaman yer yer gerilimi hissettiren bir olduğunu gördük.


İlgili Konular

1- Dürüst Hırsız (Honest Thief) Film Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

2- Kabus Evi (Haunt) Film Konusu, Oyuncuları - Kabus Evi Film İncelemesi

3- Hashtag Film Konusu, Oyuncuları - Hashtag Film İncelemesi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..