Kadir Şeker'in Hapis Cezası Belli Oldu! Ne Kadar Hapis Yatacak? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

14 Ekim 2020 Çarşamba

Kadir Şeker'in Hapis Cezası Belli Oldu! Ne Kadar Hapis Yatacak?

Kadir Şeker'in Hapis Cezası Belli Oldu! Ne Kadar Hapis Yatacak?
Kadir Şeker'in Hapis Cezası Belli Oldu! Ne Kadar Hapis Yatacak?

Son dakika haberine göre; A. D. adındaki bir kadının darp edildiğini gören Kadir Şeker, bu darp olayına sessiz kalmadı ve kadının sevgili Özgür Duran'ın darp etmesini engellemek için kalbinden bıçaklayarak öldüren Tıp öğrencisi Kadir Şeker, adam öldürme suçunda ve beraberinde tahrik indirimiyle mahkemenin son dakika kararı ile birlikte 12 ay 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Peki Kadir Şeker ne zaman hapisten çıkacak ve ne kadar yatacak? Kadir Şeker kimdir, kaç yaşında?


2000 doğumlu olan Kadir Şeker, gördüğü kadın şiddetine sessiz kalmadı ve şiddet gören kadını korumak adına 'Kasten Adam Öldürme' suçundan önce müebbet hapse, tahrik indirimiyle ise 15 yıla indirildi. Daha sonra da iyi hal indirimi ile de son olarak 12 sene 6 ay hapis cezası onaylandı. 2020 senesinin Şubat ayından beridir tutuklu olan Kadir Şeker, bu sürenin cezasından düşülerek hapis yatacağı belirtildi. Bunun sonucunda Kadir Şeker 2031 senesinde hapisten çıkabilecek.


Olay Konya'daki bir parkta yaşanmıştı. Anlatılana göre, Kadir Şeker sevgilisi tarafından darp edilen bir kadın gördüğü ve ona yardım etmek için oraya gittiği belirtiliyor. Kadir Şeker 'Kimseye zarar verme niyetim yoktu. Kadın iyi olduğunu söyledikten sonra oradan ayrılıyordum ki arkamdan saldırdı, yere düştük. Olay yerinden ayrılırken yaralandığının farkında değildim. Hayatını kaybetmesine çok üzüldüm.' şeklinde ifadelerde bulundu.


İlgili Konular

1- Özgü Namal'ın Eşi Ahmet Serdar Oral Kalp Krizi Geçirerek Yaşamını Yitirdi

2- Ermenistan Azerbaycan Savaşındaki Gerilim Devam Ediyor!

3- Aleyna'dan Sonra Annesi Gülay Uygun'da mı İntihar Etti?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..